فناوری های ریزپوشانی و رهایش کنترل شده در سیستم های غذایی
- بازدید: 195
- عنوان: فناوری های ریزپوشانی و رهایش کنترل شده در سیستم های غذایی
- مترجم:
علی مرتضوی
...[و دیگران]
- تاریخ انتشار: 1392
- قیمت کتاب چاپی (ریال): 1300000
- موضوع:
تکنولوژی رهایش کنترلشده، ریزپوشانی، مواد غذایی -- تجزیه و آزمایش
- شابک - ISBN: 978-964-386-278-7
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 384
- فروست انتشارات: 605
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- فهرست مطالب:
- عنوان به انگلیسی: Encapsulation and controlled release technologies in food systems . 1st ed. ., 2007.
- گیسوم: 1963148
- ایکات: http://ekut.ir/product/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d9%81%d9%86%d8%a7%d9%88%d8%b1%db%8c-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b1%db%8c%d8%b2%d9%be%d9%88%d8%b4%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%88-%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c%d8%b4-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%b1/
