پلاسمای سرد در موادغذایی و کشاورزی (اصول و کاربردها)

  • نویسنده:  اِن اِن میسرا. الیور شلوتر: پی جی کولن
  • مترجم:  فخری شهیدیhomeسحر روشنک، فاطمه صادقی، حامد مهدویان مهر، حامد نیک مرام
  • تاریخ انتشار:  1401
  • قیمت (ریال):  2000000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-530-6
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  100
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  384
  • فروست انتشارات:  837
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Cold Plasma in Food and Agriculture
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • این کتاب علمی، اوّلین کتاب نسبتاً جامع در ارتباط با تکنولوژی پلاسمای سرد در فراوری موادغذایی و محصولات کشاورزی به زبان فارسی است. در این کتاب اصول و مبانی پلاسما، فیزیک و شیمی آن، شناخت فرایند، اصول غیرفعال‌سازی میکروبی، اثر بر میکروارگانیسم‌‌‌‌‌‌‌‌ها در ماتریکس‌های موادغذایی مختلف، حفظ ارزش تغذیه‌ای و کیفیت فیزیکوشیمیایی موادغذایی و فراورده‌‌‌‌‌‌‌های کشاورزی تیمارشده به‌تفصیل شرح داده شده است. دربارۀ فراوری غیرحرارتی محصولات کشاورزی و موادغذایی با پلاسمای سرد، بحث و مطالعات موردی و کاربردی برای نشان دادن پتانسیل بالای کاربردی آن در صنعت عنوان شده است. انتظار می‌رود این کتاب با دارا بودن بانک اطلاعاتی مهم درزمینۀ منابع تحقیقاتی با کاربرد پلاسمای سرد در فراوری محصولات کشاورزی و موادغذایی، از ارزش بالایی برای دانشجویان، پژوهشگران و مهندسان صنایع غذایی علاقه‌مند به درک تئوری پلاسما و کاربرد آن در صنعت غذا و نیز علاقه‌مند به استفاده از منابع جدید پلاسما برای تیمار موادغذایی یا بیولوژیکی برخوردار باشد.

  • فصل 1. پلاسما در موادغذایی وکشاورزی
     فصل 2. فیزیک پلاسمای سرد
    فصل 3. شیمی پلاسمای سرد
    فصل 4. منابع پلاسمای غیرحرارتی فشار اتمسفری
     فصل 5. ابزارهای تشخیص پلاسما
    فصل 6. اصول آلودگی با پلاسمای غیرحرارتی
    فصل 7. فعل‌وانفعالات پلاسمای سرد با ترکیبات غذایی در ماتریس‌های مواد‌غذایی مایع و جامد
    فصل 8. پلاسما درکشاورزی
    فصل 9. پلاسمای سرد برای ایمنی مواد‌غذایی
    فصل 10. کیفیت فراورده‌های‌گیاهی تیمارشده با پلاسمای سرد
    فصل 11. کیفیت مواد‌غذایی با منشأ حیوانی تمیارشده با پلاسمای سرد
    فصل 12. کاربرد پلاسمای سرد در بسته‌بندی مواد‌غذایی
    فصل 13. پلاسمای غیرحرارتی برای تیمار پساب و ضایعات
    فصل 14. آیندۀ پلاسمای سرد در فراوری مواد‌غذایی

  • پلاسمای دمای پایین

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از: طاقچه
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)
    938   دفعه