میکروارگانیسم های بیماری زای با منشا غذایی (مکانیسم ها و بیماری زایی)
- نویسنده: آرونک. بونیا
- مترجم: محمد محسن زاده، معصومه مهربانسنگآتش، فائزه تجلی
- تاریخ انتشار: 1392
- قیمت (ریال): 1500000
- شابک - ISBN: 978-964-386-279-4
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 440
- فروست انتشارات: 604
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: Foodborne microbial pathogens : mechanisms and pathogenesis, c2008
- اطلاعات بیشتر:
-
فصل۱: مقدمهای بر میکروارگانیسمهای با منشا غذایی
فصل۲: بیولوژی میکروبهای مرتبط با مواد غذایی
فصل۳: دفاع میزبان در برابر میکروارگانیسمهای منتقله از مواد غذایی
فصل۴: مکانیسم کلی بیماریزایی برای میکروارگانیسمهای بیماریزای غذایی
فصل۵: مدلهای کشت سلولی و حیوانی برای مطالعه تاثیر متقابل میکروارگانیسمهای بیماریزای غذایی
فصل۶: استافیلوکوکوس اورئوس
فصل۷: باسیلوس سرنوس و باسیلوس آنتراسیس
فصل۸: کلستریدیوم بوتولینوم و کلستریدیوم پرفرینجنس
فصل۹: لیستریامنوسیتوژنز
فصل۱۰: اشریشیا کلی
فصل۱۱: سالموئلاانتریکا
فصل۱۲: کمپیلوباکتر و آرکوباکتر
فصل۱۳: یرسینیاانتروکولیتیکا و یرسینیاپستیس
فصل۱۴: ویبریوکلرا، ویبریوپاراهمولیتیکوس و ویبریوولنیفیکوس
فصل۱۵: گونههای شیگلا
-
بیماریهای ناشی از غذا -- میکربشناسی، بیماریهای ناشی از غذا -- جنبههای ایمنی، باکتریهای بیماریزا، ژنتیک باکتریها، باکتریها و میزبان