مقدمه‌ای بر میکروبیولوژی صنعتی

  • نویسنده:  م‍ای‍ک‍ل‌ ج‍ی‌. وی‍ت‍ز... [ودی‍گ‍ران‌]
  • مترجم:  ع‍ل‍ی‌ م‍رت‍ض‍وی‌،آرش کوچکیhome
  • تاریخ انتشار:  1400
  • قیمت (ریال):  990000
  • ویراستار:  محمدباقر حبیبی نجفی
  • شابک - ISBN:  978-964-386-060-8
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  500
  • نوبت چاپ:  7
  • تعداد صفحات:  490
  • فروست انتشارات:  412
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Industrial microbiology, c2001
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • اين كتاب به‌منظور معرفي ميكروبيولوژي صنعتي كه بهره‌برداري تجاري از ميكروارگانيسم‌ها است، به رشتة تحرير درآمده است. كتاب مشتمل بر سه بخش و حاوي 17 فصل است. در بخش اوّل، مطالب عمومي با هدف آشنايي با تنوّع ميكروبي و فراورده‌هاي متابوليكي ارائه شده است. در بخش دوم، عمليات تخمير در مقياس تجاري با هدف بهينه‌سازي رشد ميكروارگانيسم‌ها يا توليد فراوردة ميكروبي موردنظر، بررسی شده است. بخش سوم به انواع روش‌هاي فراوري و فراورده‌هاي صنعتي ميكروبي اختصاص داده شده است. ازجمله مباحث مهم اين كتاب، اشاره به توانايي گسترده ميكروارگانيسم‌ها در تجزية مواد و تصفية فاضلاب‌ها و همچنين كاربرد بالقوة ميكروارگانيسم‌هايي كه برروي آن‌ها مهندسي ژنتيك صورت گرفته، در فراورده‌هاي صنعتي است. اين كتاب مي‌تواند به‌عنوان منبعي درسی برای مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد دروس بيولوژي كاربردي، ميكروبيولوژي و ميكروبيولوژي مواد غذايي، بيوتكنولوژي، صنايع تخمير و صنايع غذايي مورد استفاده قرار گيرد.

  • ساختار و نحوه عمل سلول‌های میکروبی
    رشد و تغذیه میکروبی
    متابولیسم (سوخت و ساز) میکروبی
    میکروارگانیسم‌های صنعتی
    محیط کشت تخمیر
    سیستم‌های تخمیر
    عملیات پایین دستی
    تولید، مقررات و ایمنی فرآورده
    آنزیم‌های میکروبی
    فرآورده‌های سوختی و مواد شیمیایی صنعتی
    فرآورده‌های بهداشتی-دارویی
    مواد غذایی تخمیری
    افزودنی‌ها و مکمل‌های غذایی
    تولید زیست توده سلولی
    بیوتکنولوژی زیست محیطی
    تخریب زیستی مواد توسط باکتری‌ها و کنترل آن
    کشت سلول گیاهی و حیوانی

  • میکرب‌شناسی صنعتی

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
این مورد را ارزیابی کنید
(4 رای‌ها)
    10391   دفعه