تغییر اقلیم و تولیدات زراعی جهان
- نویسنده: کی. آر. ردی - اچ. اف. هاجز
- مترجم: علیرضا کوچکی، محمد حسینی
- تاریخ انتشار: 1394
- قیمت (ریال): 1700000
- شابک - ISBN: 978-964-386-117-9
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 2
- تعداد صفحات: 556
- فروست انتشارات: 460
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: climate change and global crop productivity, C 2000.
- اطلاعات بیشتر:
-
فصل اول: تغییر اقلییم و قابلیت تولید گیاهان زراعی در دنیا
فصل دوم: تغییر اقلیم و تغییرپذیری
فصل سوم: سهم کشاورزی در انتشار گازهای گلخانهای
فصل چهارم: واکنش بوم نظامهای گیاهان زراعی به تغییر اقلیم؛ گندم
فصل پنجم: واکنشهای بوم نظامهای گیاهان زراعی به تغییر اقلیم؛ برنج
فصل ششم: واکنشهای بوم نظامهای گیاهان زراعی به تغییر اقلیم؛ ذرت و سورگوم
فصل هفتم: واکنشهای بوم نظامهای گیاهان زراعی به تغییر اقلیم؛ سویا
فصل هشتم: واکنشهای بوم نظامهای گیاهان زراعی به تغییر اقلیم: پنبه
فصل نهم: واکنشهای بوم نظامهای گیاهان زراعی به تغییر اقلیم؛ محصولات ریشهای و غدهای
فصل دهم: واکنش بوم نظامهای گیاهان زراعی به تغییر اقلیم: سبزیجات
فصل یازدهم: واکنشهای بوم نظامهای گیاهان زراعی به تغییر اقلیم؛ درختان
فصل دوازدهم: واکنشهای بوم نظامهای گیاهان زراعی به تغییر اقلیم؛ علفزارها
فصل سیزدهم واکنشهای بوم نظامهای گیاهان زراعی به تغییر اقلیم؛ مراتع
فصل چهاردهم: واکنشهای بوم نظامهای گیاهان زراعی به تغییر اقلیم؛ گیاهان زراعی با متابولییسم اسید کراسولاسه
فصل پانزدهم: واکنشهای بوم نظامهای گیاهان زراعی به تغییر اقلیم؛ برهمکنشهای گیاهان زراعی با علفهای هرز
فصل شانزدهم:واکنشهای بوم نظامهای گیاهان زراعی به تغییر اقلیم؛ پویایی جمعیت آفات
فصل هفدهم: واکنشهای بوم نظامهای گیاهان زراعی به تغییر اقلیم؛ پویایی ماده آلی خاک
فصل هجدهم: واکنشهای بوم نظامهای گیاهان زراعی به تغییر اقلیم؛ برهمکنشهای ازون، تشعشع....
فصل نوزدهم: راهبردهای به نژادی گیاهان زراعی برای قرن بیست و یکم
فصل بیستم:نقش فناوری زیستی در قابلیت تولید گیاهان زراعی در محیطی در حال تغییر
فصل بیست و یکم: تولید و تجارت جهانی، منطقهای و محلی مواد غذایی در محیط در حال تغییر
-
تغییرات اقلیمی، فراوردههای زراعی -- عوامل اقلیمی، فراوردههای زراعی -- باردهی