مبانی قندسازی و شربت‌گیری از چغندرقند‮‬ (از مزرعه تا استخراج در کارخانه)‮‬‏‫

  • نویسنده:  خلیل بهزادhome، مصطفی شهیدی‌نوقابی
  • تاریخ انتشار:  1395
  • قیمت (ریال):  1100000
  • شابک - ISBN:  ‏‫‬978-964-386-331-9
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  332
  • فروست انتشارات:  656
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  •  

     

    •  پیشگفتار
    • فصل 1 - تاریخچه و کلیات
    • فصل 2 - تاریخچه و کلیات
    • فصل 3 - شاخصهای کیفیت چغندرقند و  عوامل مؤثر بر آن
    • فصل 4 - کاشت، داشت و برداشت چغندر
    • فصل 5 - حمل و تحویل چغندر
    • فصل 6 - نگهداری چغندر در سیلوهای کارخانه
    • فصل 7 - چغندر رسانی
    • فصل 8 - شربتگیری ازچغندر
    • منابع
  • قند و شکر -- تولید و تصفیه، چغندرقند -- صنعت و تجارت، چغندر‌قند-- کاشت

این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)
    1689   دفعه