مبانی قندسازی و شربت‌گیری از چغندرقند‮‬ (از مزرعه تا استخراج در کارخانه)‮‬‏‫

این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

اطلاعات تکميلي

  • عنوان: مبانی قندسازی و شربت‌گیری از چغندرقند‮‬ (از مزرعه تا استخراج در کارخانه)‮‬‏‫
  • نویسنده: خلیل بهزاد، مصطفی شهیدی‌نوقابی
  • تاریخ انتشار: 1395
  • قیمت (ریال): 180000
  • موضوع:

    قند و شکر -- تولید و تصفیه، چغندرقند -- صنعت و تجارت، چغندر‌قند-- کاشت

  • شابک - ISBN: ‏‫‬978-964-386-331-9
  • ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ: 1000
  • نوبت چاپ: 1
  • تعداد صفحات: 332
  • فروست انتشارات: 656
  • قطع: وزیری
  • نوع جلد: شومیز
  • درباره کتاب:

    صفحات اولیه کتاب animated-arrow-image-0167

     

  • فهرست مندرجات:

     

    • پیشگفتار
    • فصل 1 - تاریخچه و کلیات
    • فصل 2 - تاریخچه و کلیات
    • فصل 3 - شاخصهای کیفیت چغندرقند و  عوامل مؤثر بر آن
    • فصل 4 - کاشت، داشت و برداشت چغندر
    • فصل 5 - حمل و تحویل چغندر
    • فصل 6 - نگهداری چغندر در سیلوهای کارخانه
    • فصل 7 - چغندر رسانی
    • فصل 8 - شربتگیری ازچغندر
    • منابع
  • کد خرید: 11242999
خواندن 493 دفعه

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.