روش‌های PCR در مواد غذایی: به انضمام برخی از اصطلاحات بر اساس The dictionary of gene technology

  • نویسنده:  جان مائورر
  • مترجم:  علی مرتضویhome، الهام رنجبر امانی، فریده طباطبایی یزدیhome، علیرضا صادقی
  • تاریخ انتشار:  1389
  • ویراستار:  محمد محسن‌زاده
  • شابک - ISBN:  978-964-386-238-1‬
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  500
  • نوبت چاپ:  2
  • تعداد صفحات:  228
  • فروست انتشارات:  567
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  PCR methods in foods ,c2006
  • مواد غذایی -- میکرب‌شناسی، واکنش زنجیره‌ای پلیمراز -- کاربرد تشخیصی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    2355   دفعه