زیست فناوری کاربردی در صنایع غذایی

  • نویسنده:  فخری شهیدیhome، فریده طباطبایی یزدیhome
  • تاریخ انتشار:  1389
  • ویراستار (مصحح):  مسعود یاورمنش
  • شابک - ISBN:  978-964-386-235-0‬‬‬
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  228
  • فروست انتشارات:  565
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • مواد غذایی -- تکنولوژی زیستی، تکنولوژی زیستی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    1919   دفعه