مقدمه‌ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی (جلد 1)

  • نویسنده:  آر پائول سینگ، دنیس آر. هلدمان
  • مترجم:  علی مرتضویhome، علی‌اکبر غلامحسین‌پور، علی‌اکبر سیف‌کردی، علیرضا صادقی
  • تاریخ انتشار:  1400
  • قیمت (ریال):  1800000 دوره
  • شابک - ISBN:  978-964-386-231-2‬
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  500
  • نوبت چاپ:  5
  • تعداد صفحات:  528
  • فروست انتشارات:  562
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Introduction to food engineering, 4th ed, c2008
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • آنچه در کتاب حاضر پيش روی خواننده قرار گرفته است شامل شالودۀ مطالب ارائه‌شده در ويرايش‌های قبلی به انضمام اصلاحات و متمم‌هايي در هر فصل و نيز سه فصل جديد مشتمل بر عمليات واحدهای تکميلی، فرايندهای اکستروژن و مفاهيم بسته‌بندی است تا گسترۀ وسيع‌تری از نيازهای علمی روز را پوشش دهد. ارائۀ مثال‌های عينی و کاربردی، توضيح استدلالی روابط رياضی حاکم بر مسئله و استفاده از نرم‌افزارهای رايانه‌ای و حل صفحه‌گسترده برای تجزيه‌وتحليل مناسب‌تر مسائل کاربردی که حتی می‌تواند برای دانشجويان سطوح تحصيلات تکميلی نيز مفيد باشد، از نقاط قوت اين کتاب کم‌نظير به‌شمار می‌رود.
    برای نخستين‌بار، ترجمۀ اين کتاب (ويرايش چهارم) در قالب دو جلد ارائه می‌شود که در جلد اول، ابعاد و آحاد مهندسی، کنترل انرژی، مکانيک سيالات و ترموديناميک و در جلد دوم، عمليات واحدهای رايج در صنايع غذايي نظير انجماد، تبخير، جداسازی غشايي، آب‌زدايي، اکستروژن و عمليات واحدهای تکميلی بررسی شده‌اند.

  • فصل اول: مقدمه
    فصل دوم: جريان سيال در فرآوري مواد غذايي
    فصل سوم: انرژي و كنترل آن در فرآوری مواد غذايي
    فصل چهارم: انتقال حرارت در فرایندهاي غذايي

  • مواد غذایی-- صنعت و تجارت -- نشریات ادواری

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکتونیکی از: فیدیبو
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    1040   دفعه