میکروبیولوژی غذایی مدرن (جی 2005) (جلد 1)

  • نویسنده:  جیمزام. جی٬ مارتین‌جی. لاسنر٬ دیویدای. گلدن
  • مترجم:  علی مرتضویhome٬ حمیدرضا ضیاءالحق
  • تاریخ انتشار:  1401
  • قیمت (ریال):  دوره 2600000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-204-6
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  500
  • نوبت چاپ:  7
  • تعداد صفحات:  796
  • فروست انتشارات:  534
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  modern food microbilogy,c2005,7th ed
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • بدون شك اين اثر يكي از معتبرترين و بهترين كتاب‌ها در زمينۀ‌ ميكروب‌شناسي موادغذايي است كه توسط بسياري از پژوهشگران، كارشناسان ميكروب‌شناسي، استادان و دانشجويان سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است. در نگارش كتاب حاضر بیش از 3000 مقاله و كتاب استفاده شده است و چنين منابع عظيمي در كمتر كتاب مشابهي به‌چشم مي‌خورد. همان‌گونه كه در پيشگفتار کتاب عنوان شده‌است تمام فصل‌های اين كتاب داراي اضافات و اصلاحات اساسي است و فصل‌هایي نيز به ويرايش‌هاي قبلي افزوده شده است.

  • فصل1- تاریخچه‌ی میکروارگانیسم‌ها در مواد غذایی

    فصل 2- طبقه‌بندي، نقش و اهميّت ميكروارگانيسم‌هاي مواد غذايي
    فصل3- عوامل دروني و بيروني مواد غذايي مؤثر بر رشد ميكروبي
    فصل4- ماکیان و گوشت‌های تازه
    فصل 5- گوشت‌های فرآوری شده و غذاهای دریایی
    فصل6- فرآورده‌هاي ميوه‌ها و سبزي‌ها
    فصل7- شير و فرآورده‌هاي تخميري و غير تخميري لبني
    فصل8- فرآورده‌ها و غذاهاي تخميري غير لبني
    فصل9- فرآورده‌هاي غذايي مختلف
    فصل 10- روش‌هاي كشت، ميكروسكوپي و نمونه‌گيري
    فصل 11- روش‌‌هاي شيميايي، بيولوژيكي و فيزيكي
    فصل 12- آزمون‌هاي بيولوژيكي و ساير روش‌هاي وابسته
    فصل 13- محافظت مواد غذایی با استفاده از ترکیبات شیمیایی وکنترل زیستی
    فصل 14- محافظت مواد غذايي به‌روش اتمسفر اصلاح شده
    فصل 15- محافظت مواد غذايي به كمك تشعشع و ماهیت
    فصل 16- محافظت مواد غذايي با استفاده از دماي‌هاي پايين،و ويژگي‌هاي ميكروارگانيسم‌هاي سرمادوست
    فصل 17- محافظت مواد غذايي به‌كمك دماهاي بالا و ويژگي‌هاي ميكروارگانيسم‌هاي گرمادوست
    فصل 18-محافظت مواد غذايي از طريق خشك كردن
    فصل 19-ساير روش‌هاي محافظت از مواد غذايي

  • مواد غذایی -- میکرب‌شناسی

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    1932   دفعه