مقدمه‌ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی

  • نویسنده:  پری جانسون - گرین
  • مترجم:  محمدباقر حبیبی نجفیhome،امیر سالاریhome، علیرضا ریاضی
  • تاریخ انتشار:  1393
  • قیمت (ریال):  100000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-163-6
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  3
  • تعداد صفحات:  400
  • فروست انتشارات:  496
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Introduction to food biotechnology‬
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

    • مقدمه مترجمان
    • پيشگفتار
    • فصل اول : قلمرو بیوتکنولوژی مواد غذایی
    • فصل دوم : ابزارهای کار در بیوتکنولوژی
    • فصل سوم : کلون کردن ژن و تولید پروتئین های نوترکیب
    • فصل چهارم : بیوتکنولوژی گیاهی
    • فصل پنجم : تکنولوژی حیوانی
    • فصل ششم : سیستمهای تشخیصی
    • فصل هفتم : کشت سلولی و تامین غذا
    • فصل هشتم : کشت سلول در مقیاس صنعتی
    • فصل نهم : مباحث اخلاقی ، ایمنی ، قوانین و مقررات
    • منابع
  • مواد غذایی -- تکنولوژی زیستی

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکتونیکی از: فیدیبو
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    1193   دفعه