خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی و مواد غذایی برای دانشجویان رشتههای مهندسی
- نویسنده: سیدمحمدعلی رضوی، ریحانه اکبری
- تاریخ انتشار: 1402
- قیمت (ریال): 2400000
- شابک - ISBN: 978-964-386-272-5
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 200
- نوبت چاپ: 7
- تعداد صفحات: 339
- فروست انتشارات: 466
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: Biophysical properties of agricultural & food materials
- اطلاعات بیشتر:
- قیمت کتاب الکترونیکی(ریال): 890000
-
اين کتاب بر پاية سرفصل درس خواص فيزيکی محصولات کشاورزی و مواد غذايي و با تکیه بر کتب مرجع معتبر و بيش از 50 مقالة علمی-پژوهشی منتشرشده (بعد از سال 1998م.) تدوینشده است که برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و محققان رشتههای علوم و مهندسی صنایع غذایی، مهندسی بیوسیستم (ماشینهای کشاورزی)، مهندسی شيمی، مهندسی مکانيک، بیولوژی گياهی و بيوفيزيک قابل استفاده است. مطالب اين کتاب در قالب 7 فصل به ترتيب مشتمل بر خواص هندسی و ثقلی، اصطکاکی، رئولوژی جامدات، رئولوژی سيالات، هيدروديناميکی- آیروديناميکی، حرارتی- ترموديناميکی و الکترومغناطیسی است. در هر فصل مباحث بهگونهای تدوين شده است که علاوه بر مبانی فيزيکی مربوط، روشهای اندازهگیری خواص فيزيکی و نتايج تحقیقات علمی مربوط به محصولات کشاورزی و غذايي نيز آورده شود. همچنین در بخش ضمایم کتاب، تعدادی مسئله نمونه آورده شده است تا دانشجویان عزیز با کاربردهای مباحث ارائه شده در فصول مختلف از جنبههای پژوهشی و محاسبات مهندسی آشنا شوند.
-
- پیش گفتار
- فصل اوّل: خواص هندسی و ثقلی
- فصل دوم: اصطکاک مواد جامد و جريان مواد گرانولی
- فصل سوم: رئولوژی جامدات
- فصل چهارم: رئولوژی سيّالات
- فصل پنجم: خوّاص آیروديناميکی و هيدروديناميکی
- فصل ششم: خوّاص ترموديناميکی و حرارتی
- فصل هفتم: خوّاص الكترومغناطيسي
- پيوست ها
-
فیزیک کشاورزی