خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی و مواد غذایی برای دانشجویان رشته‌های مهندسی

  • نویسنده:  سیدمحمدعلی رضویhome، ری‍ح‍ان‍ه‌ اک‍ب‍ری‌
  • تاریخ انتشار:  1397
  • قیمت (ریال):  200000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-126-1
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  500
  • نوبت چاپ:  6
  • تعداد صفحات:  340
  • فروست انتشارات:  466
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Biophysical properties of agricultural & food materials
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

    • پیش گفتار
    • فصل اوّل: خواص هندسی و ثقلی
    • فصل دوم: اصطکاک مواد جامد و جريان مواد گرانولی
    • فصل سوم: رئولوژی جامدات
    • فصل چهارم: رئولوژی سيّالات
    • فصل پنجم: خوّاص آیروديناميکی و هيدروديناميکی
    • فصل ششم: خوّاص ترموديناميکی و حرارتی
    • فصل هفتم: خوّاص الكترومغناطيسي
    • پيوست ها
  • فیزیک کشاورزی

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکتونیکی از: فیدیبو
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
    1802   دفعه