میکروبیولوژی مواد غذایی (ادمز)

  • نویسنده:  ام‌‌.ار. آدم‍ز، ام‌.ا. م‍س‌
  • مترجم:  سید علی مرتضویhome، ع‍ل‍ی‍رض‍ا ص‍ادق‍ی‌‌م‍اه‍ون‍ک‌
  • تاریخ انتشار:  1400
  • قیمت (ریال):  1400000
  • شابک - ISBN:  978-964-5782-55-7
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  500
  • نوبت چاپ:  8
  • تعداد صفحات:  632
  • فروست انتشارات:  326
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  ‎Food Microbiology. 2nd ed‬‬
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • گرچه در ایران تاکنون کتاب‌های متعددی در زمینه میکروبیولوژی موادغذایی نگاشته شده و هریک به نوبه خود در بالابردن سطح دانش دانشجویان و علاقه‌مندان مؤثر بوده‌است، ولی کتاب «میکروبیولوژی غذایی ادمز» که در یازده فصل تنظیم و ارائه شده است، از دیدگاه جدیدی به این مبحث مهم پرداخته، به خصوص ارائه مدلینگ‌های ریاضی برای پیش‌بینی آلودگی‌های موادغذایی از نکات برجسته این کتاب است. موضوع HACCP که بحث روز صنایع غذایی، چه از جنبه‌های تولید بدون نقص برای مصرف‌کننده داخلی و چه از نقطه نظر صادراتی حائز اهمیت است در تدوین این اثر به خوبی مورد توجه قرارگرفته‌است.

     

  • فصل1: چشم انداز میکروبیولوژی مواد غذایی

    فصل2: میکروارگانیسم ها و موادغذایی

    فصل3: عوامل موثر بر رشد و بقای میکروارگانیسم ها در موادغذایی

    فصل4: میکروبیولوژی نگهداری موادغذایی

    فصل5: میکروبیولوژی محصولات غذایی اولیه

    فصل6: میکروبیولوژی موادغذایی و سلامت عمومی

    فصل7: عوامل باکتریایی مولد بیماری های ناشی از موادغذایی

    فصل8: عوامل غیرباکتریایی مولد بیماری های ناشی از مصرف موادغذایی

    فصل9: موادغذایی تخمیری و میکروبی

    فصل10: روش های ارزیابی میکروبی موادغذایی

    فصل11: کنترل کیفیت میکروبی موادغذایی

    فصل12: خواندنی های بیشتر

  • مواد غذایی -- میکرب‌شناسی، مواد غذایی -- نگهداری

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
    3663   دفعه