آنزیمها در صنایع غذایی

  • نویسنده:  گرگوری تاکر، ال.اف.جی. وودز
  • مترجم:  فخری شهیدیhome، مرضیه حسینی‌نژاد
  • تاریخ انتشار:  1389
  • قیمت (ریال):  52000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-007-3
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  3
  • تعداد صفحات:  374
  • فروست انتشارات:  373
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Enzymes in food processing‬
  • آن‍زی‍م‍ه‍ا -- ک‍ارب‍رده‍ای‌ ص‍ن‍ع‍ت‍ی‌، م‍واد غ‍ذای‍ی‌ -- ص‍ن‍ع‍ت‌ و ت‍ج‍ارت‌