م‍ی‍ک‍روب‍ی‍ول‍وژی‌ غ‍ذای‍ی‌ م‍درن‌ (جلد 2)

  • نویسنده:  م‍ول‍ف‌ ج‍ی‍م‍ز.ام‌. ج‍ی‌
  • مترجم:  ِعلی مرتضویhome
  • تاریخ انتشار:  1386
  • قیمت (ریال):  48000
  • شابک - ISBN:  964-386-040-X
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  3
  • تعداد صفحات:  288
  • فروست انتشارات:  394
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Modern food microbiology, 6th ed c2000‬‎‎‏‬
  • مواد غذایی -- میکرب‌شناسی