میکروبیولوژی غذایی مدرن (جلد دوم)

  • نویسنده:  ج‍ی‍م‍ز. ام‌. ج‍ی‌
  • مترجم:  ِعلی مرتضویhome ... [و دی‍گ‍ران‌]
  • تاریخ انتشار:  1376
  • قیمت (ریال):  13000
  • ویراستار:  ویرایش 2
  • شابک - ISBN:  978-964-386-040-0
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  3000
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  648
  • فروست انتشارات:  226
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  modern food microbilogy
  • مواد غذایی -- میکرب‌شناسی