میکروبیولوژی مواد غذایی با تجدیدنظر کلی (اضافات و اصلاحات)

  • نویسنده:  ویلیام فریزیر، دنیس وستهوف
  • مترجم:  سید علی مرتضویhome، مهدی کاشانی نژاد، حمید ضیاءالحق
  • تاریخ انتشار:  1401
  • قیمت (ریال):  2800000
  • شابک - ISBN:  978-964-6335-88-2
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  500
  • نوبت چاپ:  12
  • تعداد صفحات:  686
  • فروست انتشارات:  272
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Food Microbioloy
  • بدون شک درحال حاضر کمتر کسی است که با میکروبیولوژی مواد غذایی سروکار داشته باشد ولی با نام نویسندۀ ارجمند این اثر (ویلیام فریزیر) آشنا نباشد. کتاب حاضر، از معتبرترین و معروف‌ترین منابع علمی در سطح جهان است و درحال‌حاضر در بسیاری از دانشگاه‌ها به‌عنوان منبع اصلی معرفی می‌شود. این اثر از بهترین کتاب‌هایی است که تاکنون منتشر شده‌ است و بر این اساس همواره مبنای کارهای تحقیقاتی و آموزشی قرار داشته و دارد. می‌توان اذعان داشت مطالب مندرج در این اثر که به نحوی علمی و هوشمندانه در شش بخش و 28 فصل تنظیم و ارائه شده است، راهگشایی ارزنده برای استادان و پژوهشگران علم میکروبیولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی و همچنین دانشجویان علوم و صنایع غذایی، میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی، تغذیه، پزشکی و زیست‌شناسی است.

  • مواد غذایی

  • کتاب سال فنی و مهندسی و علوم کاربردی 1382 دوره اول
  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
این مورد را ارزیابی کنید
(8 رای‌ها)
    6662   دفعه