راهنمای کاربردی آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)

  • نویسنده:  کارول والاس، سارا مورتیمر
  • مترجم:  محسن ضیاییان،علی مرتضویhome، سیدمهدی جعفری، مهدی کاشانی‌نژاد
  • تاریخ انتشار:  1387
  • قیمت (ریال):  1100000
  • شابک - ISBN:  978-964-5782-18-2
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  3
  • تعداد صفحات:  346
  • فروست انتشارات:  285
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  HACCP: a practical approach
  • مواد غذایی

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    2236   دفعه