مبانی مهندسی فرآیند غذایی
- نویسنده: سیدمحمدعلی رضوی، مریم بهرام پرور، محمدرضا امیریوسفی
- تاریخ انتشار: 1390
- قیمت (ریال): 1100000
- شابک - ISBN: 978-964-386-256-5
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 286
- فروست انتشارات: 585
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- اطلاعات بیشتر:
-
این کتاب در قالب 5 فصل با عناوین مفاهیم پایه مهندسی، موازنه جرم، ترمودینامیک، موازنه انرژی و سایکرومتری (خواص هوای مرطوب) تالیف شده است. ...
-
فصل اول - مفاهیم پایه مهندسی
فصل دوم - موازنه جرم
فصل سوم – ترموديناميك
فصل چهارم - موازنه انرژي
فصل پنجم - سایکرومتری (خواص هوای مرطوب)
-
مواد غذایی - - صنعت و تجارت - - الگوهای ریاضی ، مواد غذایی - - استانداردها ، مهندسی تولید - - الگوهای ریاضی ، تولید – فرآیندها
- خرید نسخه چاپی از: گیسوم
- خرید نسخه الکترونیکی از: