تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی

این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

اطلاعات تکميلي

  • عنوان: تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی
  • نویسنده: پی والسترا
  • مترجم: علی مرتضوی، محسن قدس‌ روحانی، حسین جوینده
  • تاریخ انتشار: 1396
  • قیمت (ریال): 200000
  • موضوع:

    لبنیات

  • شابک - ISBN: 978-964-5782-47-3
  • ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ: 500
  • نوبت چاپ: 13
  • تعداد صفحات: 412
  • فروست انتشارات: 185
  • قطع: وزیری
  • نوع جلد: شومیز
  • کد خرید: 11110981
خواندن 540 دفعه

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.