تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی
- نویسنده: پی والسترا
- مترجم: علی مرتضوی، محسن قدس روحانی، حسین جوینده
- تاریخ انتشار: 1397-1402
- قیمت (ریال): 2900000
- شابک - ISBN: 978-964-5782-47-2
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 500
- نوبت چاپ: 15
- تعداد صفحات: 411
- فروست انتشارات: 185
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- اطلاعات بیشتر:
-
نظر به اهمیت شیر و فراوردههای آن در سبد غذایی جامعه، همهساله پژوهشهای گستردهای در مراکز علمی جهان در خصوص این مادۀ غذایی باارزش صورت میگیرد که ماحصل آن برگزاری کارگاهها، گردهماییها و انتشار کتب و مقالات متعدد است. کتاب حاضر یکی از این دستاوردهای علمی است که به زبان فارسی ترجمه شده است و اطلاعات مفیدی را در اختیار محققان، دانشجویان و صاحبان صنایع قرار میدهد. این کتاب مشتمل بر یازده فصل است که علاوه بر پرداختن به موضوعات مهمی در خصوص شیمی، میکروبیولوژی، تکنولوژی و ارزش غذایی شیر، مطالب مفیدی را در مورد فراوردههای مختلف لبنی از قبیل محصولات تخمیری، خامه، کره، بستنی، شیر خشک و پنیر در اختیار علاقهمندان قرار میدهد.
-
فصل اول: ترکیبات شیر
فصل دوم: ضرورتهای کیفی شیر جهت فرایند
فصل سوم: فرایند صنعتی شیر
فصل چهارم: کشتهای میکروبی مورد استفاده در فرایند
فصل پنجم: فرآوردههای مایع شیر و شیر UHT
فصل ششم: محصولات کشت داده شدة شیر
فصل هفتم: کره
فصل هشتم: بستنی
فصل نهم: فرآوردههای تغلیظ شده و خشک شیر
فصل دهم: پنیر
فصل یازدهم: نقش شیر در تغذیه انسان
-
لبنیات
- خرید نسخه چاپی از: گیسوم
- خرید نسخه الکترونیکی از: