تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی

  • نویسنده:  پی والسترا
  • مترجم:  علی مرتضوی، محسن قدس‌ روحانی، حسین جوینده
  • تاریخ انتشار:  1397-1402
  • قیمت (ریال):  2900000
  • شابک - ISBN:  978-964-5782-47-2
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  500
  • نوبت چاپ:  15
  • تعداد صفحات:  411
  • فروست انتشارات:  185
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • نظر به اهمیت شیر و فراورده‌های آن در سبد غذایی جامعه، همه‌ساله پژوهش‌های گسترده‌ای در مراکز علمی جهان در خصوص این مادۀ غذایی باارزش صورت می‌گیرد که ماحصل آن برگزاری کارگاه‌ها، گرد‌همایی‌ها و انتشار کتب و مقالات متعدد است. کتاب حاضر یکی از این دستاوردهای علمی است که به زبان فارسی ترجمه شده است و اطلاعات مفیدی را در اختیار محققان، دانشجویان و صاحبان صنایع قرار می‌دهد. این کتاب مشتمل بر یازده فصل است که علاوه بر پرداختن به موضوعات مهمی در خصوص شیمی، میکروبیولوژی، تکنولوژی و ارزش غذایی شیر، مطالب مفیدی را در مورد فراورده‌های مختلف لبنی از قبیل محصولات تخمیری، خامه، کره، بستنی، شیر خشک و پنیر در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد.

  • فصل اول: ترکیبات شیر
    فصل دوم: ضرورت‌های کیفی شیر جهت فرایند
    فصل سوم: فرایند صنعتی شیر
    فصل چهارم: کشت‌های میکروبی مورد استفاده در فرایند
    فصل پنجم: فرآورده‌های مایع شیر و شیر UHT
    فصل ششم: محصولات کشت داده شدة شیر
    فصل هفتم: کره
    فصل هشتم: بستنی
    فصل نهم: فرآورده‌های تغلیظ شده و خشک شیر
    فصل دهم: پنیر
    فصل یازدهم: نقش شیر در تغذیه انسان

  • لبنیات

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
K2_RATE_THIS_ITEM
(9 K2_VOTES)
    7660   K2_TIMES