روشهای نانوپوشانی اجزای تشکیل دهنده مواد غذایی

  • نویسنده:  سی. آناندهاراماکریشنان
  • مترجم:  فخری شهیدیhome، امین سیدیعقوبی
  • تاریخ انتشار:  1395
  • قیمت (ریال):  67000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-325-8
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • تعداد صفحات:  122
  • فروست انتشارات:  650
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Techniques for nanoencapsulation of food ingredients, 2014
  • پوشش‌های خوراکی، ریز‌پوشانی، نانوتکنولوژی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    2523   دفعه