روشهای نانوپوشانی اجزای تشکیل دهنده مواد غذایی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

اطلاعات تکميلي

  • عنوان: روشهای نانوپوشانی اجزای تشکیل دهنده مواد غذایی
  • نویسنده: سی. آناندهاراماکریشنان
  • مترجم: فخری شهیدی، امین سیدیعقوبی
  • تاریخ انتشار: 1395
  • موضوع:

    پوشش‌های خوراکی، ریز‌پوشانی، نانوتکنولوژی

  • شابک - ISBN: 978-964-386-325-8
  • ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
  • تعداد صفحات: 122
  • فروست انتشارات: 650
  • قطع: وزیری
  • نوع جلد: شومیز
  • عنوان به انگلیسی: Techniques for nanoencapsulation of food ingredients, 2014
  • کد خرید: 11251972
خواندن 199 دفعه

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.