ماده آلی در کشاورزی پایدار

  • نویسنده:  ف. مگداف، و. ر. ویل
  • مترجم:  غلامحسین حق‌نیا، رضا قربانیhome، عاطفه رمضانیان
  • تاریخ انتشار:  1392
  • قیمت (ریال):  145000
  • ویراستار (مصحح):  امیر لکزیانhome
  • شابک - ISBN:  978-964-386-292-3
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  578
  • فروست انتشارات:  617
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Soil organic matter in sustainable agriculture, c2004.‎‭‬
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • فصل‌اول

    اهمیت ماده آلی در کیفیت و سلامت خاک

    فصل‌دوم

    راهبردهای مدیریتی ماده آلی خاک

    فصل‌سوم

    بخش‌های ماده آلی و اهمیت آنها در کاردکرد خاک

    فصل‌چهارم

    اثرات تحریک‌کنندگی ترکیب‌های هوموس بر رشد گیاه

    فصل‌پنجم

    بازدارندگی بیماریهای خاکزاد در بوم نظام‌های زراعی: مدیریت ماده آلی، گیاه پوششی و دیگر عملیات زراعی

    فصل‌‌ششم

    سهم قارچ‌ها در ماده آلی خاک بوم نظام‌های کشاورزی

    فصل‌هفتم

    روابط شبکه‌های غذایی روی و زیرزمین: نقش ماده‌ی آلی در بافر زیستی

    فصل‌هشتم

    خاک‌ورزی و تأثیر مدیریت پسماند بر ماده آلی خاک

    فصل‌نهم

    راهبردهای مدیریت ماده آلی خاک به منظور تأمین عناصر غذایی گیاه

    فصل‌دهم

    اثرات مدیریت خاک و گیاهان زراعی بر میکروبیولوژی خاک

    فصل‌یازدهم

    برهمکنش بین ماده‌ی آلی، کرم‌های خاکی و ریز جانداران در بهبود رشد گیاه

  • گیاخاک، خاک -- بوم‌شناسی، کشاورزی پایدار

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکتونیکی از: فیدیبو
K2_RATE_THIS_ITEM
(0 K2_VOTES)
    984   K2_TIMES