اکولوژی میکروبی: اکوسیستم‌های غذایی

  • نویسنده:  فخری شهیدیhome
  • تاریخ انتشار:  1398
  • قیمت (ریال):  320000
  • ویراستار (مصحح):  بهروز علیزاده بهبهانی
  • شابک - ISBN:  978-964-386-376-0
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  250
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  344
  • فروست انتشارات:  701
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • کتاب اکولوژی میکروبی: اکوسیستم‌های غذایی که اکنون در اختیار شماست با همکاری پنج تن از استادان و پژوهشگران به رشتۀ تحریر درآمده است و می‌تواند به‌عنوان یک درس‌نامه برای دانشجویان رشته‌های علوم و صنایع غذایی، میکروبیولوژی، بهداشت و ایمنی و موادغذایی، خاک‌شناسی، بیماری‌های گیاهی، علوم دامی، باغبانی، منابع طبیعی و محیط زیست مورداستفاده قرار گیرد. مخاطبان دیگر این کتاب، جامعۀ علمی کشاورزی در تمام سطوح هستند.

    این کتاب مشتمل بر مفاهیم اصلی در مطالعۀ اکولوژی و سیر تکامل میکروارگانیسم‌ها، چرخش مواد در اکوسیستم، گونه و گونه‌زایی، اکولوژی فرد و مطالعۀ میکروارگانیسم‏های منفرد اکولوژی تولیدمثل در میکروارگانیسم‏ها، اکولوژی جوامع، اکولوژی محیط‌های آبی، خاک و سخت، تداخل میکروارگانیسم‏ها با سایر اجزای محیط، رشد و تغذیه در میکروارگانیسم‏ها، نقش میکروارگانیسم‏ها در تولید موادغذایی و آنزیم‌ها، اکولوژی میکروبی فاضلاب و بیماری‏هاست.

     

     

  • فصل 1- تاریخچه و کلّیات
    فصل 2- مفاهیم اصلی در مطالعۀ اکولوژی و سیر تکامل
    فصل 3- چرخش مواد در اکوسیستم
    فصل 4- مفاهیم گونه و گونه‌زایی
    فصل 5- اکولوژی فرد
    فصل 6- اکولوژی تولیدمثل
    فصل 7- مفاهیم در اکولوژی جوامع
    فصل 8- اکولوژي ميکروبي محيط‌هاي آبی
    فصل 9- اکولوژی خاک
    فصل 10- اکولوژی میکروبی محیط‌های سخت
    فصل 11- تداخل میکروارگانیسم‌ها با سایر اجزای محیط
    فصل 12- رشد و تغذیه
    فصل 13- نقش میکروارگانیسم‏ها در تولید موادغذایی
    فصل 14- نقش میکروارگانیسم‏ها در تولید آنزیم‌ها
    فصل 15- اکولوژي ميکروبي فاضلاب
    فصل 16- اکولوژی و بیماری‌ها

  • بوم‌شناسی میکربی ، Microbial ecology ، اکوسیستم ، Biotic communities