بیوشیمی عمومی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    48   دفعه
  • ویراستار (مصحح): احمد آسودهhome
  • شابک - ISBN: 978-964-386-388-3
  • ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ: 250
  • نوبت چاپ: 1
  • فروست انتشارات: 713
  • قطع: وزیری
  • نوع جلد: شومیز
  • موضوعات این کتاب براساس سرفصل‌های مصوّب شورای عالی برنامه‌ریزی دروس دانشگاهی برای درس بیوشیمی عمومی و تکمیلی است که می‌تواند به‌عنوان یک منبع درسی مفید برای دانشجویان رشته‌های کشاورزی و منابع طبیعی، زیست‌شناسی و سایر رشته‌های مرتبط با علوم پایه در دوره‌های کارشناسی تا تحصیلات تکمیلی مورداستفاده قرار گیرد. در فصل اوّل این کتاب، به معرفی ساختارها و ماهیت ترکیبات شیمیایی پرداخته شده است تا زمینۀ آشنایی با مباحث تکمیلی بعدی فراهم شود. در فصل‌های دوم و سوم به‌ترتیب درمورد ساختار لیپیدها، پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌ها و متابولیسم آن‌ها بحث  شده و چرخه‌های مهم زیستی و ترکیبات اساسی آن‌ها به‌طور مفصّل شرح داده شده است. در فصل‌های چهارم تا هفتم علاوه بر توصیف اجمالی پروتئین‌ها، ساختار عمومی و کارکردهای کانال‌ها و دریچه‌های سلّولی در تبادلات و حفظ تعادل سلّولی بررسی شده و آنزیم‌ها و سنجش سرعت بیوکاتالیزورها و رفتار آن‌ها در فصل هشتم   به‌طور کامل موردبحث قرار گرفته است. با توجه به اهمیت سیستم‌های انتقال الکترون در فرایندهای بیوشیمیایی، در فصل نهم به این موضوع پرداخته شده  و سرانجام موضوع بیوانرژیک و بررسی‌های ترمودینامیک در واکنش‌های حیاتی به‌طورمفصّل در فصل دهم آورده شده است.

  • فصل 1. ساختار و خواص ترکیبات آلی
    فصل 2. لیپید
    فصل 3. متابولیسم لیپیدها
    فصل 4. پروتئین
    فصل 5. متابولیسم پروتئین
    فصل 6. کربوهیدرات
    فصل 7. متابولیسم کربوهیدرات‎ها
    فصل 8. آنزیم
    فصل 9. سیستم‎های انتقال الکترون
    فصل 10. بیوانرژیک

  • زیست شیمی   Biochemistry،زیست شیمی - - راهنمای آموزشی (عالی)     ، Biochemistry - - Study and teaching (Higher)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.