ویتامین‌ها در تغذیه دام و انسان

  • نویسنده:  لی‌راسل مک‌داول
  • مترجم:  رضا ولی‌زادهhome ، علیرضا ایوبی، محمد محمودزاده، الهه‌سادات امینی
  • تاریخ انتشار:  1399
  • قیمت (ریال):  1100000
  • ویراستار (مصحح):  عبدالمنصور طهماسبی
  • شابک - ISBN:  978-964-386-448-4
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  200
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  716
  • فروست انتشارات:  754
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  ‭Vitamins in Animal and Human Nutrition, 2nd ed, 2000
  • ویتامین‎ها به‎عنوان یکی از گروه‎های اصلی مواد مغذّی، نقش عمده‎ای در تعادل حیاتی و سلامت انسان و دام دارند. کمبود این مواد ضروری موجب کاهش سیستم ایمنی، بروز ناهنجاری و اختلالات متعدّد در انسان و دام می‎شود. بسیاری از این مشکلات و بیماری‎ها می‎توانند پیشگیری یا مرتفع شوند مشروط‌برآنکه این گروه از مواد مغذّی به‌موقع و به‌مقدار لازم تأمین گردند. تأمین مطلوب آن‌ها نیز نیازمند شناخت ساختمان، نقش و اهمیت آن‌ها به‌ویژه ازلحاظ کاربردی است. این کتاب که شاخص‎ترین منبع منتشرشده درزمینۀ ویتامین‎هاست، چنین اطلاعات کاربردی و عملی‌ای را برای کلّیۀ متصدّیان علوم مرتبط با سلامت و تغذیۀ انسان و دام و طیور، آن‌هم از نوع مقایسه‎ای، فراهم می‎کند.

  • فصل 1. مقدمه و ملاحظات تاریخی
    فصل 2. ویتامین A
    فصل 3. ویتامین D
    فصل 4. ویتامین E
    فصل 5. ویتامین K
    فصل 6. تیامین
    فصل 7. ریبوفلاوین
    فصل 8. نیاسین
    فصل 9. ویتامین 6B
    فصل 10. اسیدپانتوتنیک
    فصل 11. بیوتین
    فصل 12. فولاسین
    فصل 13. ویتامین B12
    فصل 14. کولین
    فصل 15. ویتامین C
    فصل 16. کارنیتین
    فصل 17. مواد شبه‌ویتامینی
    فصل 18. اسیدهای چرب ضروری
    فصل 19. مکمّل‎های ویتامینی

  • ویتامین‌ها در تغذیة انسان، ویتامین‌ها در تغذیة حیوان‌ها

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکتونیکی از: فیدیبو
K2_RATE_THIS_ITEM
(0 K2_VOTES)
    809   K2_TIMES