دستورالعمل کنترل کیفی آزمایشگاهی در کارخانه های قند

  • نویسنده:  خلیل بهزادhome،محمدباقر باقرزاده،محمد الهیhome
  • تاریخ انتشار:  1391
  • قیمت (ریال):  900000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-276-3‬‬‬
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  270
  • فروست انتشارات:  602
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  The manual of laboratory quality...
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • فصل اول: اصول اولیه در آزمایشگاه کنترل کیفی

    فصل دوم: آزمایش‌ها در صنعت قند

    ۱. آزمایش‌های عیارسنج

    ۲. انتقال چغندر

    ۳. عصاره‌گیری

    ۴. تصفیه شربت

    ۵. اواپراسیون

    ۶. کریستالیزاسیون

    ۷. کوره آهک

    ۸. کوره بخار

    ۹. قندگیری از ملاس

    ۱۰. آزمایش‌های فاضلاب

    ۱۱. آزمایش‌های ویژه

     

  • قند و شکر -- تولید و تصفیه -- کنترل کیفی

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)
    5366   دفعه