فناوری های ریزپوشانی و رهایش کنترل شده در سیستم های غذایی

  • نویسنده:  جمیله‌ام. لاکیس
  • مترجم:  علی مرتضویhome ...[و دیگران]
  • تاریخ انتشار:  1392
  • قیمت (ریال):  1300000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-278-7
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  384
  • فروست انتشارات:  605
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Encapsulation and controlled release technologies in food systems . ‭1st ed. ., 2007.
  • تکنولوژی رهایش کنترل‌شده، ریز‌پوشانی، مواد غذایی -- تجزیه و آزمایش

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    2186   دفعه