راهنمای کامل افزودنیهای مورداستفاده در صنایع غذایی

  • نویسنده:  سیدحمیدرضا ضیاءالحق، حسین جلالی، اعظم اشرفی
  • تاریخ انتشار:  1399
  • قیمت (ریال):  900000
  • ویراستار (مصحح):  آرش کوچکیhome
  • شابک - ISBN:  978-964-386-443-9
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  200
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  576
  • فروست انتشارات:  751
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • بسیاری از ترکیبات به‌عنوان عامل ایجاد ویژگی‌های خاص در موادغذایی شناخته می‌شوند. در بسیاری موارد، این مواد ترکیباتی بنیادی‌اند و به‌عنوان جزئی از فرمولاسیون به موادغذایی آماده افزوده می‌شوند. به‌طورکلی، این مواد کیفیت نگهداری را بهتر می‌کنند، ارزش تغذیه‌ای را افزایش می‌دهند، ویژگی‌های خاص موادغذایی را بهبود می‌بخشــــند، انجــــام فرایند را تسهیل می‌کنند و مقبولیت محصول را نزد مصرف‌کنندگان افزایش می‌دهند. بنابراین، افزودنی‌ها در تولید، فرایند و بسته‌بندی و انبارداری موادغذایی ایفای نقش می‌کنند. گرچه کم‌وبیش در بسیاری از کتاب‌های علوم و صنایع غذایی اشاره‌هایی پراکنده به برخی افزودنی‌ها شده است، اما مجموعۀ مدوّنی که بتواند اطلاعات متمرکزی در این زمینه در دسترس مشتاقان قرار دهد وجود ندارد. در کتاب حاضر سعی شده است اطلاعات نسبتاً جامعی در این زمینه در اختیار خوانندگان قرار گیرد.

  • فصل 1. مقدّمه‌ای بر افزودنی‌های غذا
    فصل 2. نگهدارنده‌ها
    فصل 3. رنگ‌ها
    فصل 4. آنزیم‌ها
    فصل 5. امولسيون‌کننده‌ها
    فصل 6. عوامل کنترل‌کنندۀ PH
    فصل 7.. شیرین‌کننده‌ها
    فصل 8. عوامل قوام‌‌دهنده
    فصل 9. هیدروکلوئیدها
    فصل 10. عوامل ضدِکف و ضدِکلوخه
    فصل 11. عوامل بهبوددهندۀ آرد و حجيم‌کنندۀ خمير
    فصل 12. عوامل تشکيل‌دهندۀ کمپلکس يا چلات‌کننده
    فصل 13. آنتی‌اکسیدان‌ها
    فصل 14. طعم‌ها
    فصل 15. سبزي‌هاي معطّر خوراكي و ادويه‌ها
    فصل 16. کشت‌های میکروبی مورداستفاده در فرایند شیر
    فصل 17. مخمّر غذایی، مایه‌خمیر، خمیرمایه یا مخمّر نان
    فصل 18. ترکیبات ضدِ قهوه‌ای شدن
    فصل 19. مواد پايدارکننده
    فصل 20.. افزودنی‌های دیگر
    فصل 21. تهدیدهای موجود در کاربرد افزودنی‌های خوراکی در محصولات غذایی
    فصل 22. کاربرد افزودنی‌های غذایی در غنی‌سازی غذاها و تولید غذاهای فراسودمند

  • مواد غذایی-- افزوده‌ها، مواد غذایی-- صنعت و تجارت

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکتونیکی از: فیدیبو
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)
    86   دفعه