کیفیت و فیزیولوژی پس از برداشت گیاهان زینتی

  • نویسنده:  علی تهرانی‌فرhome، آزاده رشیدی
  • تاریخ انتشار:  1399
  • قیمت (ریال):  400000
  • ویراستار (مصحح):  محمود شورhome
  • شابک - ISBN:  978-964-386-458-3
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  200
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  192
  • فروست انتشارات:  766
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • تولیدکنندگان گیاهان زینتی می‌توانند با کاربرد علم و دانش مناسب، محصولات خود را از زمان برداشت تا هنگامی‌که به‌دست مصرف‌کننده می‌رسانند با کیفیتی قابل‌قبول و برای مدت‌زمانی طولانی‌تر حفظ کنند. همچنین، می‌توان انتظار داشت که تلفات مواد گیاهی در زنجیرۀ تولید تا مصرف به‌حداقل برسد. این موارد به کاهش هدررفت دسترنج تولیدکنندگان و بهبود وضع معیشتی آنان کمک خواهد کرد. ازسوی‌دیگر، آشنایی با استانداردهای موردنیاز برای عرضۀ محصولات زینتی به بازارهای بین‌المللی می‌تواند تولیدکنندگان ایرانی را برای فعالیت در چنین بازارهایی تشویق کند تا با اعتمادبه‌نفس بیشتری در این راه قدم بردارند. در کتاب حاضر سعی بر آن است تا اصول اوّلیه و علمی فیزیولوژی پس از برداشت محصولات زینتی و نیز راهکارهای عملی برای حفظ کیفیت این محصولات با استناد به منابع علمی معتبر و استانداردهای بین‌المللی عرضۀ محصولات زینتی به خوانندگان ارائه شود.

  • فصل 1. وضعیت تجاری گیاهان زینتی و گل شاخه‌بریده
    فصل 2. تغییرات فیزیولوژیکی پیری و تغییر کیفیت
    فصل 3. عوامل مؤثر بر کیفیت پس از برداشت گیاهان زینتی
    فصل 4. فیزیولوژی پس از برداشت گل‌های شاخه‌بریده و برگهای زینتی
    فصل 5. فیزیولوژی پس از برداشت گیاهان زینتی گلدانی و فصلی
    فصل 6. فیزیولوژی پس از برداشت ژنوفیت‌‌های زینتی

  • گیاهان زینتی - فیزیولوژی پس از برداشت

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکتونیکی از: فیدیبو
K2_RATE_THIS_ITEM
(1 K2_VOTE)
    206   K2_TIMES