فناوری های ریزپوشانی و رهایش کنترل شده در سیستم های غذایی
- نویسنده: جمیلهام. لاکیس
- مترجم: علی مرتضوی ...[و دیگران]
- تاریخ انتشار: 1392
- قیمت (ریال): 1300000
- شابک - ISBN: 978-964-386-278-7
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 384
- فروست انتشارات: 605
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: Encapsulation and controlled release technologies in food systems . 1st ed. ., 2007.
-
تکنولوژی رهایش کنترلشده، ریزپوشانی، مواد غذایی -- تجزیه و آزمایش