میکروبیولوژی مواد غذایی (اصول تا عمل) جلد دوم: میکروارگانیسم‌های مرتبط با نگهداری و فراوری مواد غذایی

  • نویسنده:  عثمان ارکمن، تی. فاروک بوزوگلو
  • مترجم:  فخری شهیدیhome،سمیرا مرادی، علیرضا وسیعی،سحر روشنک، ندا نورورزی
  • تاریخ انتشار:  1400
  • قیمت (ریال):  1100000
  • ویراستار:  محبوبه سرابی جماب
  • شابک - ISBN:  978-964-386-466-8
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  200
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  528
  • فروست انتشارات:  773
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • تا‎کنون کتاب‎های متعددی در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی تدوین گردیده‎اند که تعداد اندکی از آن‎ها سعی در بررسی تمام مفاهیم و جنبه‎های میکروبیولوژی مواد غذایی داشته‎اند؛ و موضوع خاصی را مورد بحث قرار داده‎اند. اما این کتاب که در دو جلد به چاپ رسیده؛ دربرگیرنده ابعاد گوناگون و گسترده‎ای از یافته‎های علمی در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی و کاربرد آن در عمل است و ویژگی عمده آن، جامع و روان بودن و عدم نیاز مخاطب به هر گونه پیشینه‎ای از علم میکروبیولوژی است. این کتاب می‎تواند در دپارتمان‎های آموزشی_پژوهشی علوم و صنایع غذایی، میکروبیولوژی، زیست فناوری، بهداشت و ایمنی، کنترل کیفیت، تغذیه، علوم دامی و سایر رشته های مرتبط با غذا در مقاطع مختلف تحصیلی به عنوان کتاب مرجع مورد استفاده قرار گیرد. در جلد اول این کتاب مباحث مربوطه به میکروارگانیسم‎های مرتبط با مواد غذایی، بیماری‎های ناشی از مواد غذایی و فساد مواد غذایی مورد بحث قرار گرفته است. در جلد دوم نیز مباحث مربوط به استفاده از میکروارگانیسم‎ها در نگهداری و فراوری مواد غذایی تشریح گردیده است.

  • فصل 1. اصول روش‎‌های نگهداری مواد‎‌غذایی
    فصل 2. نگهداری مواد‎‌غذایی ازطریق به‎‌کارگیری دمای بال
    فصل 3. نگهداری مادّۀ غذایی ازطریق دمای پایین
    فصل 4. نگهداری مادّۀ غذایی ازطریق کاهش فعالیت آب
    فصل 5. نگهداری موادغذایی ازطریق افزودنی‎‌ها و کنترل زیستی
    فصل 6. نگهداری مواد‎‌غذایی ازطریق تابش
    فصل 7. نگهداری مواد‎‌غذایی ازطریق روش‎‌های جداسازی
    فصل 8. نگهداری مواد‎‌غذایی ازطریق اتمسفر اصلاح‎‌شده
    فصل 9. نگهداری مادّۀ غذایی ازطریق ترکیب روش‎‌ها (تکنولوژی هاردل)
    فصل 10. پارامترهای کینتیکی در غیرفعال‎‌سازی میکروارگانیسم‎‌ها
    فصل 11. روش‎‎‌های جایگزین فراوری‎‌ مواد‎‌غذایی
    فصل 12. متابولیسم میکروبی ترکیبات موادغذایی
    فصل 13. اصول اصلی تخمیر موادغذایی
    فصل 14. فراورده‎‌های لبنی تخمیری
    فصل 15. فراورده‎‌های گوشتی تخمیری
    فصل 16. سبزی‎‌ها و میوه‎‌های تخمیرشده
    فصل 17. فراورده‎‌های تخمیری غلات و دانه‎‌ها
    فصل 18. کشت آغازگر و مشکلات باکتریوفاژ
    فصل 19. پروبیوتیک‎‌ها و پریبیوتیک‎‌ها
    فصل 20. کاربردهای مواد اوّلیه و آنزیم‎‌های میکروبی در فراوری‎‌ موادغذایی

  • مواد غذایی -- میکروب‌شناسی، بیماری‌های ناشی از غذا

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
K2_RATE_THIS_ITEM
(0 K2_VOTES)
    1648   K2_TIMES