تکنولوژی‌های نوین در فراوری نوشیدنی‌ها

  • نویسنده:  اینگرید آگویلو آگوایو، لوسیا پلازا
  • مترجم:  فخری شهیدیhome، سمیه پاک‌سرشت، رعنا افخمی، فائزه الحسن، مرتضی جعفری، جوحینا حاضری، مرضیه رضایی، رسول مظفرپور
  • تاریخ انتشار:  1401
  • قیمت (ریال):  1700000
  • ویراستار:  الناز میلانی
  • شابک - ISBN:  978-964-386-468-2
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  200
  • نوبت چاپ:  2
  • تعداد صفحات:  344
  • فروست انتشارات:  775
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Innovative Technologies in Beverage Processing
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • کتاب حاضر اطلاعاتی درخصوص کاربرد فنّاوری‎های نوین و متداول حرارتی و غیرحرارتی در تولید نوشیدنی‌ها در اختیار تولیدکنندگان، کارشناسان و دانشجویان علوم و صنایع غذایی قرار می‌دهد. محتویات کتاب به کاربرد روش‌های متداول و نوظهور درزمینۀ فراوری عصاره‎های میوه‎های سیبی، مرکّبات، میوه‌های آلویی، سبزی‎‎ها، میوه‌های نامتداول، عصاره‌های توتی و مخلوط‌های عصاره و تأثیر آن‌ها بر کیفیت نهایی فراورده پرداخته است. نوشیدنی‌های غیرالکلی شامل نوشیدنی‌های تهیه‎شده برپایۀ دانه‌ها (سویا، برنج و جوِ دوسر)، سوپ‌ها، نوشیدنی‌های عملگر، دم‎نوش‌های جدید، نوشیدنی‎های تقویت‌شده، نوشیدنی‌های برپایۀ کاکائو، انرژی‌زا و امولسیون‌های نوشیدنی‌ها و بالاخره مصارف پسماندهای واحدهای تولیدکنندۀ عصاره و نوشیدنی‎های غیرالکلی و فراورده‌های جنبی تولیدشده از پسماندها بررسی شده‌اند. این کتاب می‎تواند به‎عنوان کتاب درسی و کمک‎درسی در مقاطع دکتری، کارشناسی‎ارشد و کارشناسی مورداستفاده قرار گیرد.

  • فصل 1. عصارۀ میوه‌های سیبی

    فصل 2. عصاره‌های مرکّبات
    فصل 3. عصاره‌های میوه‌های آلویی
    فصل 4. عصاره‎های سبزی
    فصل 5. عصاره‏های میوه‎ای نامتداول
    فصل 6. عصاره‌های توتی
    فصل 7. مخلوط‌های عصاره
    فصل 8. نوشیدنی‌های برپایۀ دانه‌ها
    فصل 9. سوپ‌ها
    فصل 10. نوشیدنی‌های عملگر
    فصل 11. مصارف پسماندها/فراوردههای جنبی

  • آشامیدنی‌ها -- صنعت و تجارت -- نوآوری، آب میوه -- صنعت و تجارت -- نوآوری، آب میوه -- صنعت و تجارت، مواد غذایی -- صنعت و تجارت

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    1472   دفعه