مرتب سازی براساس:
  • عنوان: روشهای نانوپوشانی اجزای تشکیل دهنده مواد غذایی
  • نویسنده: سی. آناندهاراماکریشنان
  • مترجم: فخری شهیدیhome، امین سیدیعقوبی
  • تاریخ انتشار: 1395
  • قیمت (ریال): 67000
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: مبانی قندسازی و شربت‌گیری از چغندرقند‮‬ (از مزرعه تا استخراج در کارخانه)‮‬‏‫
  • نویسنده: خلیل بهزادhome، مصطفی شهیدی‌نوقابی
  • تاریخ انتشار: 1395
  • قیمت (ریال): 1100000
  • اطلاعات بیشتر و خرید