مرتب سازی براساس:
  • عنوان: روش‍ه‍ای‌ ج‍ای‍گ‍زی‍ن‌ در رگ‍رس‍ی‍ون‌
  • نویسنده: داوی‍د ب‍ی‍رک‍س‌، ی‍دال‍ل‍ه‌ دوج‌
  • مترجم: ح‍س‍ن‍ع‍ل‍ی‌ آذرن‍وش‌
  • تاریخ انتشار: 1379
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: روشهای خشک کردن مواد غذایی
  • نویسنده: گ‍وس‍ت‍او. ب‍ارب‍وس‍اک‍ان‍واس‌، ه‍ام‍ب‍رت‍و وگ‍ام‍رک‍ادو
  • مترجم: علی مرتضویhome، م‍س‍ع‍ود ش‍ف‍اف‍ی‌زن‍وزی‍ان‌، اک‍رم‌ آری‍ان‌ف‍ر، راض‍ی‍ه‌ ن‍ی‍ازم‍ن‍د، ش‍ب‍ن‍م‌ اس‍دی‌ن‍ژاد
  • تاریخ انتشار: 1386
  • قیمت (ریال): 900000
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: روشهای خمیری برای سازه‌های فولادی و بتنی
  • نویسنده: استوارت موی
  • مترجم: محمدرضا اصفهانی
  • تاریخ انتشار: 1376
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: روشهای ریاضی در علوم فیزیکی (جلد 1)
  • نویسنده: م‍ری‌ ال‌. ب‍وس‌
  • مترجم: ج‍م‍ش‍ی‍د ق‍ن‍ب‍ری‌، رح‍ی‍م‌ ک‍وه‍ی‌ ف‍ائ‍ق‌، م‍ح‍م‍ده‍ادی‌ ه‍ادی‌زاده‌ ی‍زدی‌
  • تاریخ انتشار: 1374
  • قیمت (ریال): 9100
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: روشهای ریاضی در علوم فیزیکی (جلد 2)
  • نویسنده: م‍ری‌ ال‌. ب‍وس‌
  • مترجم: ج‍م‍ش‍ی‍د ق‍ن‍ب‍ری‌، رح‍ی‍م‌ ک‍وه‍ی‌ ف‍ائ‍ق‌، م‍ح‍م‍ده‍ادی‌ ه‍ادی‌زاده‌ ی‍زدی‌
  • تاریخ انتشار: 1374
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: روش‍ه‍ای‌ غ‍ی‍رح‍رارت‍ی‌ ن‍گ‍ه‍داری‌ م‍واد غ‍ذای‍ی‌
  • نویسنده: گ‍وس‍ت‍او و. ب‍ارب‍وس‍ا - ک‍ان‍وواس‌... و دی‍گ‍ران‌
  • مترجم: ع‍ل‍ی‌ م‍رت‍ض‍وی‌، ع‍ل‍ی‌ م‍ع‍ت‍م‍دزادگ‍ان‌، ح‍م‍ی‍دال‍رض‍ا ض‍ی‍اءال‍ح‍ق‌
  • تاریخ انتشار: 1381
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: روش‍ه‍ای‌ م‍ح‍اس‍ب‍ات‌ ع‍ددی‌ : ب‍رای‌ ری‍اض‍ی‍ات‌ ، ع‍ل‍وم‌ و م‍ه‍ن‍دس‍ی‌
  • نویسنده: ج‍ان‌ اچ‌. م‍ت‍ی‍وز
  • مترجم: فائزه توتونیانhome
  • تاریخ انتشار: 1393
  • قیمت (ریال): 185000
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: روشهای نانوپوشانی اجزای تشکیل دهنده مواد غذایی
  • نویسنده: سی. آناندهاراماکریشنان
  • مترجم: فخری شهیدیhome، امین سیدیعقوبی
  • تاریخ انتشار: 1395
  • قیمت (ریال): 67000
  • اطلاعات بیشتر و خرید