
عنوان: مبانی مهندسی فرآیند غذایی
نویسنده: سیدمحمدعلی رضوی، مریم بهرام پرور، محمدرضا امیریوسفی
تاریخ انتشار: 1390
شابک (ISBN): 978-964-386-256-5
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 286
فروست انتشارات: 585
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
قیمت چاپی: 1300000
نویسنده: سیدمحمدعلی رضوی، مریم بهرام پرور، محمدرضا امیریوسفی
تاریخ انتشار: 1390
شابک (ISBN): 978-964-386-256-5
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 286
فروست انتشارات: 585
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
قیمت چاپی: 1300000
درباره کتاب:
این کتاب در قالب 5 فصل با عناوین مفاهیم پایه مهندسی، موازنه جرم، ترمودینامیک، موازنه انرژی و سایکرومتری (خواص هوای مرطوب) تالیف شده است. ...
فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل اول - مفاهیم پایه مهندسی<br />فصل دوم - موازنه جرم<br />فصل سوم – ترموديناميك<br />فصل چهارم - موازنه انرژي<br />فصل پنجم - سایکرومتری (خواص هوای مرطوب)</p>
<p dir="rtl">فصل اول - مفاهیم پایه مهندسی<br />فصل دوم - موازنه جرم<br />فصل سوم – ترموديناميك<br />فصل چهارم - موازنه انرژي<br />فصل پنجم - سایکرومتری (خواص هوای مرطوب)</p>
موضوع:
مواد غذایی - - صنعت و تجارت - - الگوهای ریاضی ، مواد غذایی - - استانداردها ، مهندسی تولید - - الگوهای ریاضی ، تولید – فرآیندها
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆