
عنوان: دستورالعمل کنترل کیفی آزمایشگاهی در کارخانه های قند
نویسنده: خلیل بهزاد،محمدباقر باقرزاده،محمد الهی
تاریخ انتشار: 1391
شابک (ISBN): 978-964-386-276-3
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 270
فروست انتشارات: 602
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: The manual of laboratory quality...
قیمت چاپی: 900000
نویسنده: خلیل بهزاد،محمدباقر باقرزاده،محمد الهی
تاریخ انتشار: 1391
شابک (ISBN): 978-964-386-276-3
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 270
فروست انتشارات: 602
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: The manual of laboratory quality...
قیمت چاپی: 900000
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل اول: اصول اولیه در آزمایشگاه کنترل کیفی</p>
<p dir="rtl">فصل دوم: آزمایشها در صنعت قند</p>
<p dir="rtl">۱. آزمایشهای عیارسنج</p>
<p dir="rtl">۲. انتقال چغندر</p>
<p dir="rtl">۳. عصارهگیری</p>
<p dir="rtl">۴. تصفیه شربت</p>
<p dir="rtl">۵. اواپراسیون</p>
<p dir="rtl">۶. کریستالیزاسیون</p>
<p dir="rtl">۷. کوره آهک</p>
<p dir="rtl">۸. کوره بخار</p>
<p dir="rtl">۹. قندگیری از ملاس</p>
<p dir="rtl">۱۰. آزمایشهای فاضلاب</p>
<p dir="rtl">۱۱. آزمایشهای ویژه</p>
<p dir="rtl"> </p>
<p dir="rtl">فصل اول: اصول اولیه در آزمایشگاه کنترل کیفی</p>
<p dir="rtl">فصل دوم: آزمایشها در صنعت قند</p>
<p dir="rtl">۱. آزمایشهای عیارسنج</p>
<p dir="rtl">۲. انتقال چغندر</p>
<p dir="rtl">۳. عصارهگیری</p>
<p dir="rtl">۴. تصفیه شربت</p>
<p dir="rtl">۵. اواپراسیون</p>
<p dir="rtl">۶. کریستالیزاسیون</p>
<p dir="rtl">۷. کوره آهک</p>
<p dir="rtl">۸. کوره بخار</p>
<p dir="rtl">۹. قندگیری از ملاس</p>
<p dir="rtl">۱۰. آزمایشهای فاضلاب</p>
<p dir="rtl">۱۱. آزمایشهای ویژه</p>
<p dir="rtl"> </p>
موضوع:
قند و شکر -- تولید و تصفیه -- کنترل کیفی
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆