عنوان: دستورالعمل کنترل کیفی آزمایشگاهی در کارخانه های قند
نویسنده: خلیل بهزاد،محمدباقر باقرزاده،محمد الهی
تاریخ انتشار: 1391
شابک (ISBN): 978-964-386-276-3
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 270
فروست انتشارات: 602
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: The manual of laboratory quality...
قیمت چاپی: 900000
نویسنده: خلیل بهزاد،محمدباقر باقرزاده،محمد الهی
تاریخ انتشار: 1391
شابک (ISBN): 978-964-386-276-3
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 270
فروست انتشارات: 602
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: The manual of laboratory quality...
قیمت چاپی: 900000
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
فصل اول: اصول اولیه در آزمایشگاه کنترل کیفی
فصل دوم: آزمایشها در صنعت قند
۱. آزمایشهای عیارسنج
۲. انتقال چغندر
۳. عصارهگیری
۴. تصفیه شربت
۵. اواپراسیون
۶. کریستالیزاسیون
۷. کوره آهک
۸. کوره بخار
۹. قندگیری از ملاس
۱۰. آزمایشهای فاضلاب
۱۱. آزمایشهای ویژه
موضوع:
قند و شکر -- تولید و تصفیه -- کنترل کیفی
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆
