عنوان: فناوری های ریزپوشانی و رهایش کنترل شده در سیستم های غذایی
نویسنده: جمیله‌ام. لاکیس
مترجم: علی مرتضویhome ...[و دیگران]
تاریخ انتشار: 1392
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-278-7
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 384
فروست انتشارات: 605
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: Encapsulation and controlled release technologies in food systems . ‭1st ed. ., 2007.
قیمت چاپی: 1,300,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:

کلیک کنید

موضوع:

تکنولوژی رهایش کنترل‌شده، ریز‌پوشانی، مواد غذایی -- تجزیه و آزمایش

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::