
نویسنده: جانگ اچ. هان
مترجم: ناصر صداقت

تاریخ انتشار: 1392
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-283-1
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 248
فروست انتشارات: 609
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Packaging for nonthermal processing of food , c2007
قیمت چاپی: 900,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
کتاب حاضر در مورد جزییات فرآیند، فرآورده و مواد بستهبندی و اثرات متقابل آنها جهت انتخاب فرآوردههای تجاری مناسب برای افزایش مدت زمان نگهداری و پذیرش مصرف کننده است. همچنین در این اثر نقش بحرانی انتقال اطلاعات توسط مواد بستهبندی نیز واکاوی شده تا محصولی جدید و جذاب برای مصرفکننده تولید شود. مطالب اثر در ده فصل ساماندهی شده که طی آن موضوعاتی چون «بستهبندی مواد غذایی فرآوری شده با روشهای غیر حرارتی»، «نقش بستهبندی فعال در سیستمهای فرآوری غیر حرارتی»، «بستهبندی موادغذایی فرآوری شده با فشار بالا،تشعشع و میدان الکتریکی پالسی» و ... مطرح شده است.
فصل1. بستهبندي مواد غذایي فرآوري شده با روشهای غيرحرارتی
فصل2 . نقش بستهبندی فعّال در سیستمهای فرآوری غیرحرارتی
فصل3. پوششهای خوراکی حاوی عوامل ضدمیکروبی زیست فعّال
فصل4. بيومَپ: بستهبندي تحت اتمسفر اصلاح شده با کنترل بيولوژيکي برای افزايش مدت زمان نگهداري
فصل5. بستهبندي موادغذایی فرآوري شده با فشار بالا، تشعشع و ميدان الکتريکي پالسي
فصل6. بستهبندي موادغذايي تيمار شده با تشعشع يونيزه
فصل7. سيستمهاي شناسایي راديوفرکانسي
فصل8. انتخاب مصرفکننده: پاسخ به تکنولوژيهاي جديد بستهبندي
فصل9. نقطه نظر اروپایي به بستهبندي- قانونگذاري، مجوز و آزمون پذيرش
فصل10. بستهبندي موادغذایی فرآوري شده غيرحرارتي: آينده
مواد غذایی -- بستهبندی
تقدیرنامهها در دسترس نیست