
عنوان: متابولیسم چربی در نشخوارکنندگان
نویسنده: رضا ولی زاده، علی رزاقی، محمد ملکخواهی
تاریخ انتشار: 1394
ویراستار: عباسعلی ناصریان
شابک (ISBN): 978-964-386-323-4
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 372
فروست انتشارات: 648
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
قیمت چاپی: 150000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 669000
نویسنده: رضا ولی زاده، علی رزاقی، محمد ملکخواهی
تاریخ انتشار: 1394
ویراستار: عباسعلی ناصریان
شابک (ISBN): 978-964-386-323-4
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 372
فروست انتشارات: 648
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
قیمت چاپی: 150000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 669000
درباره کتاب:
فهرست مطالب:
<ul dir="rtl">
<li><span style="color: #000000;">فصل اوّل: لیپولیز و بیوهیدروژناسیون در شکمبه</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل دوم: هضم و جذب چربی در نشخوارکنندگان و تک معدهایها</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل سوم: فیزیولوژی و متابولیسم اسیدهای چرب ضروری (با تأکید بر نقش اسیدهای چرب امگا-3 در متابولیسم، سلامت و تغذیه)</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل چهارم: راهکارهای تغذیهای برای افزایش غلظتهای اسید ایکوزاپنتاانوئیک و اسید دکوزاهگزاانوئیک شیر</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل پنجم: اسیدهای چرب شاخه دار و فرد کربن (از تولید در شکمبه تا ورود به شیر)</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل ششم: اسیدهای چرب ترانس و افت چربی شیر</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل هفتم: غنی سازی محصولات نشخوارکنندگان و تک معدهایها با اسیدهای چرب غیراشباع</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل هشتم: اثر مصرف دانه کتان بر ترکیب اسیدهای چرب شیر</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل نهم: نقش علوفه در تأمین اسیدهای چرب</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل دهم: اسیدهای چرب به عنوان تنظیم کنندههای متابولیکی در گاو شیری</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل یازدهم: پژوهشهای جدید در زمینه متابولیسم چربی</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل دوازدهم: اسیدهای چرب شیر نشخوارکنندگان کوچک</span></li>
</ul>
<ul dir="rtl">
<li><span style="color: #000000;">فصل اوّل: لیپولیز و بیوهیدروژناسیون در شکمبه</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل دوم: هضم و جذب چربی در نشخوارکنندگان و تک معدهایها</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل سوم: فیزیولوژی و متابولیسم اسیدهای چرب ضروری (با تأکید بر نقش اسیدهای چرب امگا-3 در متابولیسم، سلامت و تغذیه)</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل چهارم: راهکارهای تغذیهای برای افزایش غلظتهای اسید ایکوزاپنتاانوئیک و اسید دکوزاهگزاانوئیک شیر</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل پنجم: اسیدهای چرب شاخه دار و فرد کربن (از تولید در شکمبه تا ورود به شیر)</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل ششم: اسیدهای چرب ترانس و افت چربی شیر</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل هفتم: غنی سازی محصولات نشخوارکنندگان و تک معدهایها با اسیدهای چرب غیراشباع</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل هشتم: اثر مصرف دانه کتان بر ترکیب اسیدهای چرب شیر</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل نهم: نقش علوفه در تأمین اسیدهای چرب</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل دهم: اسیدهای چرب به عنوان تنظیم کنندههای متابولیکی در گاو شیری</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل یازدهم: پژوهشهای جدید در زمینه متابولیسم چربی</span></li>
<li><span style="color: #000000;">فصل دوازدهم: اسیدهای چرب شیر نشخوارکنندگان کوچک</span></li>
</ul>
موضوع:
نشخوارکنندگان -- متابولیسم، چربی -- متابولیسم
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست