
عنوان: عوامل بیماری زای مشترک بین انسان و حیوان در زنجیره غذایی
نویسنده: دنیساو کراوز، استفان هندریک
مترجم: سعید خانزادی، طیبه زینلی
تاریخ انتشار: 1394
ویراستار: عبدالله جمشیدی
شابک (ISBN): 978-964-386-312-8
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 314
فروست انتشارات: 637
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Zoonotic pathogensin the food chain
قیمت چاپی: 1100000
نویسنده: دنیساو کراوز، استفان هندریک
مترجم: سعید خانزادی، طیبه زینلی
تاریخ انتشار: 1394
ویراستار: عبدالله جمشیدی
شابک (ISBN): 978-964-386-312-8
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 314
فروست انتشارات: 637
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Zoonotic pathogensin the food chain
قیمت چاپی: 1100000
درباره کتاب:
فهرست مطالب:
<ul dir="rtl">
<li dir="rtl"><span style="color: #0000ff;">مقدمه</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">مقدمه مترجمان</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 1 - جهاني شدن تامين مواد غذايي</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 2 - اپیدمیولوژی عوامل پاتوژن در تامین مواد غذایی</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 3 - کود بهعنوان منبع پاتوژنهای زئونوز</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 4 - خوراک حیوانات بهعنوان منبع پاتوژنهای زئونوز</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 5 = مصرف شیر و شیر خام بهعنوان ناقل بیماری انسان</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 6 - نقش باقیماندههای آنتیبیوتیکی و ژنهای مقاومت آنتیبیوتیکی حاصل از دام پروری در ایجاد مقاومت آنتیبیوتیکی در محیط و زنجیره غذایی</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 7 - کاهش پاتوژنهای رودهای در مزرعه برای پیشگیری از بیماری در انسان</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 8 - کشاورزی ارگانیک و نقش آن در پاتوژنهای زئونوتیک</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 9 - پیامدهای زئونوتیک بودن آنفلوانزای پرندگان و خوک</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 10 - بیماری کرونز در انسان و بیماری یون در گاو آیا این بیماریها ارتباطی با هم دارند ؟</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 11 - انسفالوپاتیهای اسفنجی شکل قابل انتقال بهعنوان مطالعه موردی در سیاستگذاری بیماریهای مشترک</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">واژهیاب</span></li>
</ul>
<ul dir="rtl">
<li dir="rtl"><span style="color: #0000ff;">مقدمه</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">مقدمه مترجمان</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 1 - جهاني شدن تامين مواد غذايي</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 2 - اپیدمیولوژی عوامل پاتوژن در تامین مواد غذایی</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 3 - کود بهعنوان منبع پاتوژنهای زئونوز</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 4 - خوراک حیوانات بهعنوان منبع پاتوژنهای زئونوز</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 5 = مصرف شیر و شیر خام بهعنوان ناقل بیماری انسان</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 6 - نقش باقیماندههای آنتیبیوتیکی و ژنهای مقاومت آنتیبیوتیکی حاصل از دام پروری در ایجاد مقاومت آنتیبیوتیکی در محیط و زنجیره غذایی</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 7 - کاهش پاتوژنهای رودهای در مزرعه برای پیشگیری از بیماری در انسان</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 8 - کشاورزی ارگانیک و نقش آن در پاتوژنهای زئونوتیک</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 9 - پیامدهای زئونوتیک بودن آنفلوانزای پرندگان و خوک</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 10 - بیماری کرونز در انسان و بیماری یون در گاو آیا این بیماریها ارتباطی با هم دارند ؟</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">فصل 11 - انسفالوپاتیهای اسفنجی شکل قابل انتقال بهعنوان مطالعه موردی در سیاستگذاری بیماریهای مشترک</span></li>
<li><span style="color: #0000ff;">واژهیاب</span></li>
</ul>
موضوع:
مواد غذایی - میکربشناسی، مواد غذایی - آلودگی، امنیت غذایی
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆