عنوان: عوامل بیماری زای مشترک بین انسان و حیوان در زنجیره غذایی
نویسنده: دنیس‌او کراوز، استفان هندریک
مترجم: سعید خانزادی، طیبه زینلی
تاریخ انتشار: 1394
ویراستار: عبدالله جمشیدی
شابک (ISBN): ‏‫‬‭978-964-386-312-8
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 314
فروست انتشارات: 637
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: Zoonotic pathogensin the food chain
قیمت چاپی: 1,100,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:

 

 

فهرست مطالب:
  • مقدمه
  • مقدمه مترجمان
  • فصل 1 - جهاني شدن تامين مواد غذايي
  • فصل 2 - اپیدمیولوژی عوامل پاتوژن در تامین مواد غذایی
  • فصل 3 - کود به‌عنوان منبع پاتوژن‌های زئونوز
  • فصل 4 - خوراک حیوانات به‌عنوان منبع پاتوژن‌های زئونوز
  • فصل 5 = مصرف شیر و شیر خام به‌عنوان ناقل بیماری انسان
  • فصل 6 - نقش باقیمانده‌های آنتی‌بیوتیکی و ژن‌های مقاومت آنتی‌بیوتیکی حاصل از دام پروری در ایجاد مقاومت آنتی‌بیوتیکی در محیط و زنجیره غذایی
  • فصل 7 - کاهش پاتوژن‌های روده‌ای در مزرعه  برای پیشگیری از بیماری در انسان
  • فصل 8 - کشاورزی ارگانیک  و نقش آن در پاتوژن‌های زئونوتیک
  • فصل 9 - پیامد‌های زئونوتیک بودن آنفلوانزای پرندگان  و خوک
  • فصل 10 - بیماری کرونز در انسان و بیماری یون در گاو آیا این بیماری‌ها ارتباطی با هم دارند ؟
  • فصل 11 - انسفالوپاتی‌های اسفنجی شکل قابل انتقال به‌عنوان مطالعه موردی در سیاست‌گذاری بیماری‌های مشترک
  • واژه‌یاب
موضوع:

مواد غذایی - میکرب‌شناسی، مواد غذایی - آلودگی، امنیت غذایی

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::