عنوان: اثر فرایند بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی
نویسنده: انریکه اورتگا - ریواس
مترجم: فخری شهیدیhome ،‌ الهام زایرزاده ، علی‌اکبر غلامحسین‌پور
تاریخ انتشار: 1393
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-300-5
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 792
فروست انتشارات: 625
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: عنوان انگلیسی در دسترس نیست
قیمت چاپی: 1,300,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 690,000
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:

فصل اول: فناوری‌های نگهداری مواد غذایی

فصل دوم: نگاهی گذرا بر ایمنی مواد غذایی

فصل سوم: درک کیفیت مواد غذایی

فصل چهارم: مدل‌های غیرفعال‌سازی میکروارگانیسم‌ها: کاربرد در طراحی و نگهداری مواد غذایی

فصل پنجم: کینتیک‌های واکنش‌های شیمیایی و مطالعه موردی و ترکیبات فنلی به وسیله تلفیق دو روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و طیف‌سنجی جرمی

فصل ششم: کاربرد روش آماری «آنالیز بقا» در واکاوری کیفیت مواد غذایی از دیدگاه یک مصرف‌کننده

فصل هفتم: ایمنی و کیفیت مواد غذایی فرایندشده توسط حرارت در ظروف درب‌بندی شده غیرقابل نفوذ

فصل هشتم: فناوری‌های جایگزین حرارتی

فصل نهم: تشکیل آکریل آمید و روش‌های کاهش آن در سیب‌زمینی سرخ‌شده

فصل دهم: اثرات ایمنی و کیفی در مواد غذایی نگهداری‌شده در اتمسفر اصلاح‌شده

فصل یازدهم: اثر سردکردن و انجماد بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی

فصل دوازدهم: خشک‌کردن و کیفیت مواد غذایی خشک‌شده

فصل سیزدهم: ایمنی و کیفیت مواد غذایی پرتودهی شده

فصل چهاردهم: بهبود ایمنی و کیفیت مواد غذایی توسط فرآوری با فشار بالا

فصل پانزدهم: توزیع دما و واکنش‌های شیمیایی در غذاهای تیمارشده توسط فناوری فشار همراه با حرارت

فصل شانزدهم: جنبه‌های کیفی و ایمنی مواد غذایی در طی فرایند میدان الکتریکی پالسی (PEF)

فصل هفدهم: جداسازی‌های مایع-جامد در فرآوری مواد غذایی: جنبه‌های مربوط به ایمنی و کیفیت

فصل هجدهم: روش SAFES (رویکرد سیستماتیک به سیستم‌های مهندسی مواد غذایی):‌روشی جدید برای مدل‌سازی مواد غذایی واقعی، بهینه‌سازی و طراحی فرایند

فصل نوزدهم: توسعه و پیاده‌ساززی برنامه‌های ایمنی مواد غذایی در صنعت غذا

 

موضوع:

غذاهای فراوری شده -- پیش‌بینی‌های ایمنی، مواد غذایی -- صنعت و تجارت -- کنترل کیفی، مواد غذایی -- کیفیت

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::