
نویسنده: انریکه اورتگا - ریواس
مترجم: فخری شهیدی

تاریخ انتشار: 1393
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-300-5
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 792
فروست انتشارات: 625
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: عنوان انگلیسی در دسترس نیست
قیمت چاپی: 1,300,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 690,000
درباره کتاب در دسترس نیست
فصل اول: فناوریهای نگهداری مواد غذایی
فصل دوم: نگاهی گذرا بر ایمنی مواد غذایی
فصل سوم: درک کیفیت مواد غذایی
فصل چهارم: مدلهای غیرفعالسازی میکروارگانیسمها: کاربرد در طراحی و نگهداری مواد غذایی
فصل پنجم: کینتیکهای واکنشهای شیمیایی و مطالعه موردی و ترکیبات فنلی به وسیله تلفیق دو روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و طیفسنجی جرمی
فصل ششم: کاربرد روش آماری «آنالیز بقا» در واکاوری کیفیت مواد غذایی از دیدگاه یک مصرفکننده
فصل هفتم: ایمنی و کیفیت مواد غذایی فرایندشده توسط حرارت در ظروف درببندی شده غیرقابل نفوذ
فصل هشتم: فناوریهای جایگزین حرارتی
فصل نهم: تشکیل آکریل آمید و روشهای کاهش آن در سیبزمینی سرخشده
فصل دهم: اثرات ایمنی و کیفی در مواد غذایی نگهداریشده در اتمسفر اصلاحشده
فصل یازدهم: اثر سردکردن و انجماد بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی
فصل دوازدهم: خشککردن و کیفیت مواد غذایی خشکشده
فصل سیزدهم: ایمنی و کیفیت مواد غذایی پرتودهی شده
فصل چهاردهم: بهبود ایمنی و کیفیت مواد غذایی توسط فرآوری با فشار بالا
فصل پانزدهم: توزیع دما و واکنشهای شیمیایی در غذاهای تیمارشده توسط فناوری فشار همراه با حرارت
فصل شانزدهم: جنبههای کیفی و ایمنی مواد غذایی در طی فرایند میدان الکتریکی پالسی (PEF)
فصل هفدهم: جداسازیهای مایع-جامد در فرآوری مواد غذایی: جنبههای مربوط به ایمنی و کیفیت
فصل هجدهم: روش SAFES (رویکرد سیستماتیک به سیستمهای مهندسی مواد غذایی):روشی جدید برای مدلسازی مواد غذایی واقعی، بهینهسازی و طراحی فرایند
فصل نوزدهم: توسعه و پیادهساززی برنامههای ایمنی مواد غذایی در صنعت غذا
غذاهای فراوری شده -- پیشبینیهای ایمنی، مواد غذایی -- صنعت و تجارت -- کنترل کیفی، مواد غذایی -- کیفیت
تقدیرنامهها در دسترس نیست