
عنوان: اثر فرایند بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی
نویسنده: انریکه اورتگا - ریواس
مترجم: فخری شهیدی
، الهام زایرزاده ، علیاکبر غلامحسینپور
تاریخ انتشار: 1393
شابک (ISBN): 978-964-386-300-5
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 792
فروست انتشارات: 625
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
قیمت چاپی: 1300000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 690000
نویسنده: انریکه اورتگا - ریواس
مترجم: فخری شهیدی

تاریخ انتشار: 1393
شابک (ISBN): 978-964-386-300-5
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 792
فروست انتشارات: 625
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
قیمت چاپی: 1300000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 690000
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل اول: فناوریهای نگهداری مواد غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل دوم: نگاهی گذرا بر ایمنی مواد غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل سوم: درک کیفیت مواد غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل چهارم: مدلهای غیرفعالسازی میکروارگانیسمها: کاربرد در طراحی و نگهداری مواد غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل پنجم: کینتیکهای واکنشهای شیمیایی و مطالعه موردی و ترکیبات فنلی به وسیله تلفیق دو روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و طیفسنجی جرمی</p>
<p dir="rtl">فصل ششم: کاربرد روش آماری «آنالیز بقا» در واکاوری کیفیت مواد غذایی از دیدگاه یک مصرفکننده</p>
<p dir="rtl">فصل هفتم: ایمنی و کیفیت مواد غذایی فرایندشده توسط حرارت در ظروف درببندی شده غیرقابل نفوذ</p>
<p dir="rtl">فصل هشتم: فناوریهای جایگزین حرارتی</p>
<p dir="rtl">فصل نهم: تشکیل آکریل آمید و روشهای کاهش آن در سیبزمینی سرخشده</p>
<p dir="rtl">فصل دهم: اثرات ایمنی و کیفی در مواد غذایی نگهداریشده در اتمسفر اصلاحشده</p>
<p dir="rtl">فصل یازدهم: اثر سردکردن و انجماد بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل دوازدهم: خشککردن و کیفیت مواد غذایی خشکشده</p>
<p dir="rtl">فصل سیزدهم: ایمنی و کیفیت مواد غذایی پرتودهی شده</p>
<p dir="rtl">فصل چهاردهم: بهبود ایمنی و کیفیت مواد غذایی توسط فرآوری با فشار بالا</p>
<p dir="rtl">فصل پانزدهم: توزیع دما و واکنشهای شیمیایی در غذاهای تیمارشده توسط فناوری فشار همراه با حرارت</p>
<p dir="rtl">فصل شانزدهم: جنبههای کیفی و ایمنی مواد غذایی در طی فرایند میدان الکتریکی پالسی (PEF)</p>
<p dir="rtl">فصل هفدهم: جداسازیهای مایع-جامد در فرآوری مواد غذایی: جنبههای مربوط به ایمنی و کیفیت</p>
<p dir="rtl">فصل هجدهم: روش SAFES (رویکرد سیستماتیک به سیستمهای مهندسی مواد غذایی):روشی جدید برای مدلسازی مواد غذایی واقعی، بهینهسازی و طراحی فرایند</p>
<p dir="rtl">فصل نوزدهم: توسعه و پیادهساززی برنامههای ایمنی مواد غذایی در صنعت غذا</p>
<p dir="rtl"> </p>
<p dir="rtl">فصل اول: فناوریهای نگهداری مواد غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل دوم: نگاهی گذرا بر ایمنی مواد غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل سوم: درک کیفیت مواد غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل چهارم: مدلهای غیرفعالسازی میکروارگانیسمها: کاربرد در طراحی و نگهداری مواد غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل پنجم: کینتیکهای واکنشهای شیمیایی و مطالعه موردی و ترکیبات فنلی به وسیله تلفیق دو روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و طیفسنجی جرمی</p>
<p dir="rtl">فصل ششم: کاربرد روش آماری «آنالیز بقا» در واکاوری کیفیت مواد غذایی از دیدگاه یک مصرفکننده</p>
<p dir="rtl">فصل هفتم: ایمنی و کیفیت مواد غذایی فرایندشده توسط حرارت در ظروف درببندی شده غیرقابل نفوذ</p>
<p dir="rtl">فصل هشتم: فناوریهای جایگزین حرارتی</p>
<p dir="rtl">فصل نهم: تشکیل آکریل آمید و روشهای کاهش آن در سیبزمینی سرخشده</p>
<p dir="rtl">فصل دهم: اثرات ایمنی و کیفی در مواد غذایی نگهداریشده در اتمسفر اصلاحشده</p>
<p dir="rtl">فصل یازدهم: اثر سردکردن و انجماد بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل دوازدهم: خشککردن و کیفیت مواد غذایی خشکشده</p>
<p dir="rtl">فصل سیزدهم: ایمنی و کیفیت مواد غذایی پرتودهی شده</p>
<p dir="rtl">فصل چهاردهم: بهبود ایمنی و کیفیت مواد غذایی توسط فرآوری با فشار بالا</p>
<p dir="rtl">فصل پانزدهم: توزیع دما و واکنشهای شیمیایی در غذاهای تیمارشده توسط فناوری فشار همراه با حرارت</p>
<p dir="rtl">فصل شانزدهم: جنبههای کیفی و ایمنی مواد غذایی در طی فرایند میدان الکتریکی پالسی (PEF)</p>
<p dir="rtl">فصل هفدهم: جداسازیهای مایع-جامد در فرآوری مواد غذایی: جنبههای مربوط به ایمنی و کیفیت</p>
<p dir="rtl">فصل هجدهم: روش SAFES (رویکرد سیستماتیک به سیستمهای مهندسی مواد غذایی):روشی جدید برای مدلسازی مواد غذایی واقعی، بهینهسازی و طراحی فرایند</p>
<p dir="rtl">فصل نوزدهم: توسعه و پیادهساززی برنامههای ایمنی مواد غذایی در صنعت غذا</p>
<p dir="rtl"> </p>
موضوع:
غذاهای فراوری شده -- پیشبینیهای ایمنی، مواد غذایی -- صنعت و تجارت -- کنترل کیفی، مواد غذایی -- کیفیت
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست