عنوان: روش های پخت اکستروژن، کاربرد، تئوری و قابلیت اجرا
نویسنده: لسزک موسکیکی
مترجم: فخری شهیدیhome، امین سیدیعقوبی، طراوت قنبرزاده
تاریخ انتشار: 1393
ویراستار: آرش کوچکی
شابک (ISBN): 978-964-386-297-8
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 262
فروست انتشارات: 622
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: Extrusion-cooking techniques : applications, theory and sustainability,2011
قیمت چاپی: 900,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:

کلیک کنید

موضوع:

مواد غذایی -- ماشین‌آلات آماده‌سازی، مواد غذایی-- اکستروژن، اکستروژن، غذاهای فراوری شده، مواد غذایی-- صنعت و تجارت

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::