عنوان: میکروارگانیسم های بیماری زای با منشا غذایی (مکانیسم ها و بیماری زایی)
نویسنده: آرون‌ک. بونیا
مترجم: محمد محسن زادهhome، معصومه مهربان‌سنگ‌آتش، فائزه تجلی
تاریخ انتشار: 1392
شابک (ISBN): 978-964-386-279-4
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 440
فروست انتشارات: 604
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: Foodborne microbial pathogens : mechanisms and pathogenesis, ‭c2008
قیمت چاپی: 1500000
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
<p>فصل۱: مقدمه‌ای بر میکروارگانیسم‌های با منشا غذایی</p>
<p>فصل۲: بیولوژی میکروب‌های مرتبط با مواد غذایی</p>
<p>فصل۳: دفاع میزبان در برابر میکروارگانیسم‌های منتقله از مواد غذایی</p>
<p>فصل۴: مکانیسم کلی بیماری‌زایی برای میکروارگانیسم‌های بیماری‌زای غذایی</p>
<p>فصل۵: مدل‌های کشت سلولی و حیوانی برای مطالعه تاثیر متقابل میکروارگانیسم‌های بیماری‌زای غذایی</p>
<p>فصل۶: استافیلوکوکوس اورئوس</p>
<p>فصل۷: باسیلوس سرنوس و باسیلوس آنتراسیس</p>
<p>فصل۸: کلستریدیوم بوتولینوم و کلستریدیوم پرفرینجنس</p>
<p>فصل۹: لیستریامنوسیتوژنز</p>
<p>فصل۱۰: اشریشیا کلی</p>
<p>فصل۱۱: سالموئلاانتریکا</p>
<p>فصل۱۲: کمپیلوباکتر و آرکوباکتر</p>
<p>فصل۱۳: یرسینیاانتروکولیتیکا و یرسینیاپستیس</p>
<p>فصل۱۴: ویبریوکلرا، ویبریوپاراهمولیتیکوس و ویبریوولنیفیکوس</p>
<p>فصل۱۵: گونه‌های شیگلا</p>
<p>&nbsp;</p>
موضوع:

بیماری‌های ناشی از غذا -- میکرب‌شناسی، بیماری‌های ناشی از غذا -- جنبه‌های ایمنی، باکتری‌های بیماری‌زا، ژنتیک باکتری‌ها، باکتری‌ها و میزبان

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::