
عنوان: روشهای خشک کردن مواد غذایی
نویسنده: گوستاو. باربوساکانواس، هامبرتو وگامرکادو
مترجم: علی مرتضوی
، مسعود شفافیزنوزیان، اکرم آریانفر، راضیه نیازمند، شبنم اسدینژاد
تاریخ انتشار: 1386
شابک (ISBN): 978-964-386-065-3
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 272
فروست انتشارات: 415
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
عنوان به انگلیسی: Dehydration of foods, c1996
قیمت چاپی: 900000
نویسنده: گوستاو. باربوساکانواس، هامبرتو وگامرکادو
مترجم: علی مرتضوی

تاریخ انتشار: 1386
شابک (ISBN): 978-964-386-065-3
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 272
فروست انتشارات: 415
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
عنوان به انگلیسی: Dehydration of foods, c1996
قیمت چاپی: 900000
درباره کتاب:
این نوشتار حاوی اطلاعاتی درخصوص مبانی و کاربردهای فرآیند خشک کردن مواد غذایی است که نویسنده در آن تلاش کرده انواع روشهای خشک کردن مواد غذایی را به منظور اصلاح عملیات این فرآیند گردآوری نماید .
فهرست مطالب:
<p><a href="images/215/book_files/400s/415.pdf"><span style="text-decoration: underline;"><em>دانلود کنید</em></span></a></p>
<p><a href="images/215/book_files/400s/415.pdf"><span style="text-decoration: underline;"><em>دانلود کنید</em></span></a></p>
موضوع:
مواد غذایی -- خشک کردن
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆