
نویسنده: ساتوره - اسلافر
مترجم: ِمحمد کافی

تاریخ انتشار: 1390
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-064-6
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 3
تعداد صفحات: 478
فروست انتشارات: 417
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Wheat: Ecology, physiology
قیمت چاپی: 900,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
کتاب حاضر پژوهشی علمی است در رابطه با نحوه تولید گندم، که در آن فیزیولوژی، اکولوژی و سیستمهای تولید و اصلاح این گیاه زراعی از جنبههای مختلف تحلیل و بررسی شدهاست .عناوین برخی از مطالب کتاب عبارتنداز : بومشناختی عملکرد گندم، عوامل موثر بر رشد و عملکرد گندم، تاثیر حشرات گیاهخوار بر رشد، عملکرد و کیفیت گندم، نقش عملی و بالقوه فناوری زیستی در بهنژادی گندم و ...
فصل ۱: مقدمهای بر تجزیه و تحلیل فیزیولوژی - بومشناختی عملکرد گندم
فصل ۲: نمو گندم
فصل ۳: فیزیولوژی و اجزاء عملکرد گندم
فصل ۴: نیتروژن به عنوان عامل تعیینکننده رشد و عملکرد گندم
فصل ۵: کیفیت دانه
فصل ۶: اثرات تاریخ کاشت و تعیین تاریخ مطلوب کاشت
فصل ۷: تراکم و پراکنش گیاهی
فصل ۸: تاثیر علفهای هرز بر عملکرد گندم
فصل ۹: تاثیر حشرات گیاهخوار بر رشد، عملکرد و کیفیت گندم
فصل ۱۰: تاثیر بیماریهای گیاهی بر عملکرد گندم
فصل ۱۱: گندم به عنوان یک بخش اصلی چند کشتی
فصل ۱۲: تولید گندم در گریت پلینز آمریکای شمالی
فصل ۱۳: زراعت گندم در استرالیا
فصل ۱۴: مناطق تولید گندم در اقلیم مدیترانهای
فصل ۱۵: نقش ژنتیک در تغییرات فیزیولوژیکی عملکرد گندم در قرن بیستم
فصل ۱۶: صفات فیزیولوژیکی افزایش دهنده عملکرد بالقوه گندم
فصل ۱۷: اصلاح گندم هیبرید برای مناطق کم بازده
فصل ۱۸: نقش عملی و بالقوه فناوری زیستی در بهنژادی گندم
گندم -- کاشت، گندم -- باردهی، گندم -- فیزیولوژی، گندم -- فیزیولوژی بومشناختی
تقدیرنامهها در دسترس نیست