
عنوان: گندم: اکولوژی و فیزیولوژی و برآورد عملکرد
نویسنده: ساتوره - اسلافر
مترجم: ِمحمد کافی
، احمد جعفرنژاد، مجید جامیالاحمدی
تاریخ انتشار: 1390
شابک (ISBN): 978-964-386-064-6
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 3
تعداد صفحات: 478
فروست انتشارات: 417
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Wheat: Ecology, physiology
قیمت چاپی: 900000
نویسنده: ساتوره - اسلافر
مترجم: ِمحمد کافی

تاریخ انتشار: 1390
شابک (ISBN): 978-964-386-064-6
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 3
تعداد صفحات: 478
فروست انتشارات: 417
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Wheat: Ecology, physiology
قیمت چاپی: 900000
درباره کتاب:
کتاب حاضر پژوهشی علمی است در رابطه با نحوه تولید گندم، که در آن فیزیولوژی، اکولوژی و سیستمهای تولید و اصلاح این گیاه زراعی از جنبههای مختلف تحلیل و بررسی شدهاست .عناوین برخی از مطالب کتاب عبارتنداز : بومشناختی عملکرد گندم، عوامل موثر بر رشد و عملکرد گندم، تاثیر حشرات گیاهخوار بر رشد، عملکرد و کیفیت گندم، نقش عملی و بالقوه فناوری زیستی در بهنژادی گندم و ...
فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل ۱: مقدمهای بر تجزیه و تحلیل فیزیولوژی - بومشناختی عملکرد گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۲: نمو گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۳: فیزیولوژی و اجزاء عملکرد گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۴: نیتروژن به عنوان عامل تعیینکننده رشد و عملکرد گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۵: کیفیت دانه</p>
<p dir="rtl">فصل ۶: اثرات تاریخ کاشت و تعیین تاریخ مطلوب کاشت</p>
<p dir="rtl">فصل ۷: تراکم و پراکنش گیاهی</p>
<p dir="rtl">فصل ۸: تاثیر علفهای هرز بر عملکرد گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۹: تاثیر حشرات گیاهخوار بر رشد، عملکرد و کیفیت گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۰: تاثیر بیماریهای گیاهی بر عملکرد گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۱: گندم به عنوان یک بخش اصلی چند کشتی</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۲: تولید گندم در گریت پلینز آمریکای شمالی</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۳: زراعت گندم در استرالیا</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۴: مناطق تولید گندم در اقلیم مدیترانهای</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۵: نقش ژنتیک در تغییرات فیزیولوژیکی عملکرد گندم در قرن بیستم</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۶: صفات فیزیولوژیکی افزایش دهنده عملکرد بالقوه گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۷: اصلاح گندم هیبرید برای مناطق کم بازده</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۸: نقش عملی و بالقوه فناوری زیستی در بهنژادی گندم</p>
<p dir="rtl"> </p>
<p dir="rtl">فصل ۱: مقدمهای بر تجزیه و تحلیل فیزیولوژی - بومشناختی عملکرد گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۲: نمو گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۳: فیزیولوژی و اجزاء عملکرد گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۴: نیتروژن به عنوان عامل تعیینکننده رشد و عملکرد گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۵: کیفیت دانه</p>
<p dir="rtl">فصل ۶: اثرات تاریخ کاشت و تعیین تاریخ مطلوب کاشت</p>
<p dir="rtl">فصل ۷: تراکم و پراکنش گیاهی</p>
<p dir="rtl">فصل ۸: تاثیر علفهای هرز بر عملکرد گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۹: تاثیر حشرات گیاهخوار بر رشد، عملکرد و کیفیت گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۰: تاثیر بیماریهای گیاهی بر عملکرد گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۱: گندم به عنوان یک بخش اصلی چند کشتی</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۲: تولید گندم در گریت پلینز آمریکای شمالی</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۳: زراعت گندم در استرالیا</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۴: مناطق تولید گندم در اقلیم مدیترانهای</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۵: نقش ژنتیک در تغییرات فیزیولوژیکی عملکرد گندم در قرن بیستم</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۶: صفات فیزیولوژیکی افزایش دهنده عملکرد بالقوه گندم</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۷: اصلاح گندم هیبرید برای مناطق کم بازده</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۸: نقش عملی و بالقوه فناوری زیستی در بهنژادی گندم</p>
<p dir="rtl"> </p>
موضوع:
گندم -- کاشت، گندم -- باردهی، گندم -- فیزیولوژی، گندم -- فیزیولوژی بومشناختی
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆