
عنوان: اصول کشاورزی زیستی (ارگانیک)
نویسنده: جی والاس
مترجم: احمد غلامی، علیرضا کوچکی
، عبدالمجید مهدویدامغانی، لیلی تبریزی
تاریخ انتشار: 1393
ویراستار: پرویز رضوانیمقدم
شابک (ISBN): 978-964-386-101-8
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 500
نوبت چاپ: 3
تعداد صفحات: 386
فروست انتشارات: 446
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Organic field crop handbook
قیمت چاپی: 900000
نویسنده: جی والاس
مترجم: احمد غلامی، علیرضا کوچکی

تاریخ انتشار: 1393
ویراستار: پرویز رضوانیمقدم
شابک (ISBN): 978-964-386-101-8
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 500
نوبت چاپ: 3
تعداد صفحات: 386
فروست انتشارات: 446
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Organic field crop handbook
قیمت چاپی: 900000
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل ۱: اصول کشاورزی زیستی</p>
<p dir="rtl">فصل ۲: پایداری زیستمحیطی</p>
<p dir="rtl">فصل ۳: جنبههای اقتصادی کشاورزی زیستی</p>
<p dir="rtl">فصل ۴: گذار از کشاورزی رایج به زیستی</p>
<p dir="rtl">فصل ۵: استانداردها و گواهی زیستی</p>
<p dir="rtl">فصل ۶: حیات خاک</p>
<p dir="rtl">فصل ۷: حاصلخیزی خاک</p>
<p dir="rtl">فصل ۸: خصوصیات فیزیکی خاک</p>
<p dir="rtl">فصل ۹: کود سبز</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۰: مدیریت کود دامی و کمپوست</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۱: حفاظت خاک و آب</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۲: مدیریت علفهای هرز</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۳: مدیریت آفات و بیماریها</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۴: مقاومت افقی</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۵: تولید بذر</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۶: کشاورزی زیستی و مهندسی ژنتیک</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۷: تولید محصولاتی با کیفیت مناسب</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۸: اصول تناوب زراعی</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۹: کشت مخلوط</p>
<p dir="rtl">فصل ۲۰: نمونههایی از تناوب زراعی</p>
<p dir="rtl">فصل ۲۱: برنامه در تناوب زراعی</p>
<p dir="rtl">فصل ۲۲: غلات</p>
<p dir="rtl">فصل ۲۳: حبوبات</p>
<p dir="rtl">فصل ۲۴: گیاهان پهنبرگ و سایر گیاهان زراعی</p>
<p dir="rtl">فصل ۲۵: گیاهان علوفهای</p>
<p dir="rtl">فصل ۱: اصول کشاورزی زیستی</p>
<p dir="rtl">فصل ۲: پایداری زیستمحیطی</p>
<p dir="rtl">فصل ۳: جنبههای اقتصادی کشاورزی زیستی</p>
<p dir="rtl">فصل ۴: گذار از کشاورزی رایج به زیستی</p>
<p dir="rtl">فصل ۵: استانداردها و گواهی زیستی</p>
<p dir="rtl">فصل ۶: حیات خاک</p>
<p dir="rtl">فصل ۷: حاصلخیزی خاک</p>
<p dir="rtl">فصل ۸: خصوصیات فیزیکی خاک</p>
<p dir="rtl">فصل ۹: کود سبز</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۰: مدیریت کود دامی و کمپوست</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۱: حفاظت خاک و آب</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۲: مدیریت علفهای هرز</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۳: مدیریت آفات و بیماریها</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۴: مقاومت افقی</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۵: تولید بذر</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۶: کشاورزی زیستی و مهندسی ژنتیک</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۷: تولید محصولاتی با کیفیت مناسب</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۸: اصول تناوب زراعی</p>
<p dir="rtl">فصل ۱۹: کشت مخلوط</p>
<p dir="rtl">فصل ۲۰: نمونههایی از تناوب زراعی</p>
<p dir="rtl">فصل ۲۱: برنامه در تناوب زراعی</p>
<p dir="rtl">فصل ۲۲: غلات</p>
<p dir="rtl">فصل ۲۳: حبوبات</p>
<p dir="rtl">فصل ۲۴: گیاهان پهنبرگ و سایر گیاهان زراعی</p>
<p dir="rtl">فصل ۲۵: گیاهان علوفهای</p>
موضوع:
کشاورزی ارگانیک، کشاورزی -- جنبههای اقتصادی، کشاورزی -- جنبههای زیستمحیطی، کشاورزی پایدار
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆