
نویسنده: گراهامسی. پری
مترجم: احمد حسن آبادی

تاریخ انتشار: 1394
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-311-1
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 466
فروست انتشارات: 638
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Avian gut function in health
قیمت چاپی: 1,500,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
به نام آن که جان را فکرت آموخت چراغ دل به نور جان برافروخت (شبستری، گلشنراز)
این کتاب در هفت بخش بر اساس مجموعه مقالات ارائه شده در بیست و هشتمین گردهمایی اتحادیه جهانی علوم طیور به رشته تحریر در آمده است. بخش اول که شامل فصول اول و دوم کتاب میباشد، به بررسی محرکهای رشد آنتی¬بیوتیکی، کوکسیدیوستاتها و آنزیم¬ها میپردازد. تاریخچه محرکهای رشد آنتیبیوتیکی پیشرفت یک گروه تولیدی، قانونگذاری بعدی در مورد آن، فعّالیّت گروههای فشار و سپس انحلال آن گروه تولیدی و در نهایت جایگزینهای احتمالی آنتیبیوتیکها مورد بررسی قرار میگیرد. بخش دوم که شامل فصول سوم الی پنجم میباشد، به نمو اوّلیه روده کوچک، تغذیه زودهنگام جوجهها بلافاصله پس از تفریخ، سازگاری در ساختار و عملکرد غشای مخاطی دستگاه گوارش و فرآیند جذب برخی از مواد مغذی در انتهای دستگاه گوارش میپردازد. بخش سوم که شامل فصول ششم الی نهم است، به فلور و ایمنی دستگاه گوارش اختصاص دارد. در چهار فصل بعدی، اثرات تغذیه بر دستگاه گوارش مورد مطالعه قرار گرفته است. بخش پنجم شامل فصول 15 الی 17 است. در این بخش، بیماری شناسی دستگاه گوارش با تأکید بر ویروسها، باکتریها و انگلها بررسی شده است. ایمنی شناسی و کنترل عوامل بیماریزا در فصول 18 الی 21 مورد مطالعه قرار گرفته است و در نهایت بخش پایانی که شامل دو فصل 22 و 23 میباشد، به پایش بیماریهای مشترک انسان و دام و همچنین تأثیر اختلالات دستگاه گوارش و بیماریهای آن بر درآمد اقتصادی مرغدار اختصاص دارد.
لازم به ذکر است اسامی نویسندگان و محققان از متن اصلی حذف شده و به جای آن، به هر یک از منابع شمارهای در داخل کروشه اختصاص داده شده است. مطالعه این کتاب به دانشجویان رشتههای علوم دامی، دامپزشکی و پرورش دهندگان طیور توصیه می¬شود. ترجمه این کتاب بدون ایراد نخواهد بود؛ لذا از خوانندگان گرامی خواهشمند است نظرات و پیشنهادهای خود را به آدرس الکترونیکی ارسال نمایند. در پایان لازم می¬دانم از کلیه عزیزانی که اینجانب را در انتشار این مجموعه یاری دادند، تشکر و قدردانی نمایم.
حسن آبادی
زمستان 1393
- بخش اوّل: مقدمه
فصل اول: تاریخچه و چگونگی استفاده از افزودنی-های خوراکی در اتحادیه اروپا در حال حاضر: قانونگذاری و جنبههای عملی
فصل دوم: تغذیه طیور بدون استفاده از محرکهای رشد آنتیبیوتیکی
- بخش دوم: ساختمان دستگاه گوارش و نمو عملکرد آن
فصل سوم: نمو اولیه در مورد عملکرد روده کوچک
فصل چهارم: عملکرد جذبی روده کوچک: سازگاری به منظور تأمین احتیاجات پرنده
فصل پنجم: ساختار پوششی و عملکرد رودههای انتهایی مرغ
فصل ششم: نمو سیستم ایمنی دستگاه گوارش پرندگان
- بخش سوم: فلور میکروبی دستگاه گوارش
فصل هفتم: روشهای مولکولی به منظور تجزیه و تحلیل اکوسیستم¬های میکروبی
فصل هشتم: میکروبهای دستگاه گوارش مرغ
فصل نهم: سازوکارهای کنترل عوامل بیماری¬زا در دستگاه گوارش طیور
- بخش چهارم: اثرات تغذیه
فصل دهم: اثر پلی¬ساکاریدازهای غیرنشاسته¬ای بر عملکرد دستگاه گوارش طیور
فصل یازدهم: اثرات تأمین اسیدآمینه و پروتئین بر تغذیه و سلامتی
فصل دوازدهم: نقش فرآیند کردن خوراک بر عملکرد و سلامتی دستگاه گوارش طیور
فصل سیزدهم: خیس شدن بستر پرورش طیور: عوامل ایجاد کننده، پیشگیری و نقش تغذیه در آن
فصل چهاردهم: تأمین ریز مغذی¬ها: تأثیر آنها بر سلامت و ایمنی دستگاه گوارش
- بخش پنجم: بیماری¬شناسی
فصل پانزدهم: بیماری¬های ویروسی دستگاه گوارش مرغ و بوقلمون
فصل شانزدهم: دستگاه گوارش به عنوان راه ورود باکتریهای عفونی در طیور
فصل هفدهم: ژنتیک انگلها، محافظت و شناسایی پادتن¬ها
- بخش ششم: ایمنی و کنترل عوامل بیماری¬زا
فصل هجدهم: پیشرفتها و مشکلات اسیدی کردن خوراک به منظور کنترل عوامل بیماریزا در طیور، با تأکید بر سالمونلا
فصل نوزدهم: حذف رقابتی در پرورش طیور
فصل بیستم: کامپیلوباکترها و باکتریوفاژهای آنها در طیور
فصل بیست و یکم: اصلاح نژاد به منظور مقاومت در برابر بیماری¬ها
- بخش هفتم: پایش و تجارب عملی
فصل بیست و دوم: دورنمای اتحادیه اروپا در مورد پایش و کنترل بیماریهای مشترک انسان و دام و نقش دام در انتقال آنها
فصل بیست و سوم: مشکلات گوارشی طیور، تجارب مزرعه¬ای و مفهوم آن برای مرغدار
موضوع کتاب در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست