عنوان: فراوری‌های حداقل در صنایع غذایی
نویسنده: توماس ارسن، نیلز بینگسن
مترجم: راحله قاسم‌زاده، فخری شهیدیhome
تاریخ انتشار: 1393
ویراستار: سیدمحمدعلی رضوی
شابک (ISBN): ‏‫‭978-964-386-249-7‬
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 364
فروست انتشارات: 578
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: Minimal processing technologies in the food industry, 2002
قیمت چاپی: 100,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
فهرست مطالب در دسترس نیست
موضوع:

مواد غذایی-- صنعت و تجارت

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::